Få 12% rabatt på ALLE dekkener fra Horze & B Vertigo + FRI FRAKT!
Spar nå

Horze Venice hodelag

Produkt-ID: 10045

kr 789,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Venice hodelag
kr 789,00
Pharma Leather oil Spray, 400ml
kr 189,00
Horze Venice hodelag
Beskrivelse

Beskrivelse

Dette kjekke hodelaget har en bred, flat nesereim og unike sydde detaljer.


Bred polstring over hele dette stilige hodelaget gir eksepsjonell komfort. Nakkereima, pannebåndet og pullback nesereimen er utmerkede valg for å fremheve en hest med et stort, fint hode. Enkel søm ser bra ut, uten at det gir for mange detaljer på dette robuste hodelaget.


Egenskaper:


  • Pull-back nesereim.
  • Myke lærtøyler med stoppere.
  • Rustfrie stålspenner for å feste bitt og tøyler.
  • Hvit søm definerer kantene.

Teknisk beskrivelse:


100% lær.


Vaskeanvisning:


Åpne spennene og tørk rent med en fuktig svamp. Ikke fukt med vann eller rensende kjemikalier som ikke er beregnet på lær. Pleiemidler til lær kan også brukes for å vedlikeholde hodelaget og dermed øke holdbarheten til læret.


Gjennomsnittlig vurdering
4.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

14 Likes

Pannebåndet er veldig vakkert! Det ser ikke en gang ut som på bildet) Pannen, baksiden av hodet og kapselen på en myk rygg, jeg liker, jeg tror hesten liker det også) Huden er veldig god. Jeg har en svart hodelag, men jeg tror den brune ville sett enda bedre ut. Ta derfor bedre brunt.

Imponert!
9 Likes

Gjennom årene har jeg kjøpt ganske mange hodelag i $ 50 - $ 150 prisklasse. Horze Venezia-hodet er uten tvil mitt favorittkjøp! Lærkvaliteten er langt overlegen i forhold til andre hodelag i prisklassen, myk og smidig rett ut av esken! Monokronen er en flott detalj som ikke vanligvis finnes på hodelag i denne prisklassen, og en jeg er veldig takknemlig for. Ser du på Venezia-hodet ved siden av en Plymouth-hodelag, en HDR-hodelag og noen få andre, ser den langt dyrere og vellaget ut. Jeg forventer denne kvaliteten i et $ 2-300-hodelag, men ikke under $ 100! Jeg ELSKER også stylingen av Venezia-tøylen. Vanlige jegerbukser ser dverg ut i valken min med en stor romersk nese. Nesebåndet på dette hodet ser ikke malplassert ut på det enorme, tykke hodet hans. Den sjenerøse polstring på kronen, pannebåndet og nesebåndet fremhever hodet vakkert uten å overvelde det. Endelig ser spenne-lukkene fantastiske ut på hesten min, og er enkle å åpne / lukke. Min eneste klage er at det ikke er et vanlig cavesson-alternativ. Hesten min trenger ikke et blitz eller en sveiv, og det blir en problemfri å gjøre opp sveiven hver tur.

GOD HOVEDLINJE!
6 Likes

Bra pannebånd! Kjøpte for en uke siden. Alt mykt skinnfor. Det ser kult ut på en hest! Jeg tror at jeg ikke bare liker meg, men også hesten min. Jeg anbefaler deg å kjøpe!

Komfortabel og holdbar!
6 Likes

Bittelaget er bare nydelig! Sitter ideelt på en hest og forstyrrer ikke den. Jeg har hatt dette hodet i mer enn ett år. Hver dag brukes på to hester. Vi belegger det en gang i måneden. Tilstanden til hodet er fornøyd, den ser ut som ny til tross for at den brukes til slitasje. Jeg råder alle !!! Angrer ikke;)

5 Likes

Nydelig hodelag av skinn med subtile broderier. Mykt materiale, tøylene inkludert er litt smale. God verdi for pengene.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.