Spar 15% på valgfritt produkt fra Horze eller B Vertigo *
Bruk koden: HZWEEKEND
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Zilco hodelag Marathon SS

Produkt-ID: 11820

kr 1.190,00
(Pris inkl. MVA)
Zilco hodelag Marathon SS
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Zilco hodelag Marathon SS
kr 1.190,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Zilco hodelag Marathon SS

Beskrivelse

Zilcos utvalg av Endurance/Trekking-hodelag er laget av spesiell vevd webbing, belagt med co-polymer som gir deilig enkelt vedlikehold, god styrke og utseende, og fleksibilitet over et stot temperaturspenn. Marathon hodelaget er en mer tradisjonell hodelag/grime kombinasjon, med justerbar halsreim og nesereim. Den inkluderer hurtigkrok på sidestykket for enkel overgang mellom grime og hodelag. Zilco araberstørrelse er laget for å passe arabiske hester, men hodelaget tilbyr nok justering til å passe noen større hester. Til større europeiske hester, kan Marathon hodelag i størrelse full justeres til ekstra full. En forbedret modell som nå har komfortabel polstring i nakke og ved nesen, og alle detaljer er av rustfritt stål.


Beste fraktpris

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Produktomtaler (1)

Gjennomsnittlig vurdering

5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!