JANUARSALG - ENDA STØRRE RABATTER! Opp til 50% rabatt på massevis av produkter! *
Spar nå

Harry's Horse Beijing II pluss ridebukse dame

Produkt-ID: 308907

kr 629,00
(Pris inkl. MVA)
Harry's Horse Beijing II pluss ridebukse dame
Velg størrelse Størrelsestabell
Harry's Horse Beijing II pluss ridebukse dame
kr 629,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Harry's Horse Beijing II pluss ridebukse dame
kr 629,00
Horze Holly rutete ridestrømper
kr 79,00
Harry's Horse Beijing II pluss ridebukse dame
Beskrivelse

Beskrivelse

Ridebukse med syntetisk helskinn, syntetiske kneforsterkninger, skliknapp, trykknapper på lommene, beltehemper og fleksibel lycra på leggene.


Teknisk beskrivelse:


95% bomull; 5% lycra.


Gjennomsnittlig vurdering
4.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Ok bukser, stram midje
0 Likes

Bukser er tette. Buksen (38) satt forresten bra, men linningen var stram og også stram så den ikke strakk mye, noe som fikk buksene tilbake.

Størrelse: Normal
Målestabelen er ikke riktig
0 Likes

For en gangs skyld bestemte jeg meg for å bestille buksene i henhold til størrelseskartet, noe som var en feil. I følge størrelseskartet var buksene som ble bestilt en eller to størrelser for store. Det vil si at størrelsen på buksen er den samme som i generelle klær. Ellers er buksen stilig, god kvalitet og de skrå lommene.

Størrelse: Normal
Veldig fin!
0 Likes

Den er fin, og god å ha på seg. Men den er veeeldig liten på størrelse! jeg bruker L/40-42 i str og bestilte i 42. fikk den ikke over ræva mi engang :o Men vennina mi passet den perfekt og ho bruker 36-38 i str, så ho fikk den av meg i bursdagsgave, haha. Men ellers var det veldig synd den ikke passt, hadde gledet meg til å bruke den..

Størrelse: Liten
Perfekt passform
2 Likes

Buksene er perfekte, som en hanske! Har lenge søkt igjen for å finne en så flott bukse for meg. Prisen er uslåelig! Håper hun holder litt lenger

Størrelse: Stor

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.