JANUARSALG - ENDA STØRRE RABATTER! Opp til 50% rabatt på massevis av produkter! *
Spar nå

Horze neoprenpolstring for kryssgjorder

Produkt-ID: 24950

kr 49,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Horze neoprenpolstring for kryssgjorder
kr 49,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze neoprenpolstring for kryssgjorder
Beskrivelse

Beskrivelse

Denne bitte-lille paden er noe du må ha for å holde gjorder der de skal være, og forhindre gnag og klyping på hesten.


Egenskaper:


  • Myk, svart neopren
  • 4 hull for multibruk

Teknisk beskrivelse:


Selges enkeltvis.


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

jeg
0 Likes

varer ikke lenge og bryter raskt. dessverre er han for dyr til det.

Rett og slett fantastisk
0 Likes

Superhandig for sortering av magereimene. Spesielt nå om vinteren legger jeg ofte 2-3 tepper oppå hverandre. Denne kryssbelteholderen hjelper deg med å få magesekkene sortert direkte :-)

Elsker disse!
1 Likes

Jeg må innrømme at jeg kjøpte disse bare fordi jeg kjøpte mange ting under et 50% avslag på salgsfremmende salg og jeg trengte å komme til $ 75 for å kvalifisere meg for gratis frakt. Jeg ble positivt overrasket over å finne at disse neoprenputene var støttet på den ene siden med nylon og var sjenerøst størrelse for å få plass til omtrent alle kryssende kleddetepper. Jeg måtte forlenge surcingles litt for å få dem til å passe ordentlig når disse putene var på plass, men det var den eneste justeringen jeg måtte gjøre. Jeg gleder meg veldig over å ikke være nødt til å løsrive bryggene hver gang jeg pledd hesten min, siden de alltid holdes i riktig posisjon. Det er bare en liten tidsbesparende, men jeg kan forestille meg at disse ville være veldig nyttige i store fjøs der flere hester blir pledd dag ut og dag i de kjøligere månedene.

Størrelse: Liten
0 Likes

Meget effektiv for å holde bukselringene sammen, når 1 av banene blir løsnet, forhindrer denne beskyttelsen den løsgjorte vevingen fra å henge helt fri og får hesten til å skade seg selv. Etter min mening et godt pris / kvalitetsforhold.

Størrelse: Liten
0 Likes

Jeg må innrømme at jeg kjøpte disse bare fordi jeg kjøpte mange ting under et 50% avslag på salgsfremmende salg og jeg trengte å komme til $ 75 for å kvalifisere meg for gratis frakt. Jeg ble positivt overrasket over å finne at disse neoprenputene var støttet på den ene siden med nylon og var sjenerøst dimensjonert for å imøtekomme omtrent ethvert tverrflekketeppe. Jeg måtte forlenge surcingles litt for å få dem til å passe ordentlig når disse putene var på plass, men det var den eneste justeringen jeg måtte gjøre. Jeg gleder meg veldig over å ikke være nødt til å løsrive bryggene hver gang jeg pledd hesten min, siden de alltid holdes i riktig posisjon. Det er bare en liten tidsbesparende, men jeg kan forestille meg at disse ville være veldig nyttige i store fjøs der flere hester blir pledd dag ut og dag i de kjøligere månedene.

Størrelse: Liten

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.