« Tilbake / Temaer / Islandhest / Hodelag og tøyler til islandshest

PS of Sweden Jump Off hodelag

RRP: -15% rabatt
3.646,50 kr
RRP: 4.290,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Spar opptil 50% på vår- og sommerartikler
+ EXTRA 17% rabatt på Horze & B Vertigo
+ EXTRA 9% rabatt på andre merker
Kopier kode: SUMMER-DEAL
Gjelder i appen og i nettbutikken: 1000 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 15.07.2024.
Farge: Brown
Brown PS of Sweden Jump Off hodelag
One size
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Dette innovative hodelaget er i hovedsak designet for sprang og bakkearbeid for sprang. Laget i eksklusivt, engelsk vegetabilsk garvet lær. Pannebånd Pannebåndet har det unike patentsøkte Click-it™, noe som gjør at du kan skifte pannebånd på noen få sekunder, selv om hesten har på seg hodelaget. Anbefales for hester som: * Trenger ekstra støtte og stabilisering når de går til tøylen * Som normalt bruker flash-nesereim * Som sliter med å ta støtte på bittet * Har/har hatt tannproblemer * Har/har hatt skader i munnen Nesereim Vennligst vær obs: * Hakereima er ikke inkludert på dette hodelaget * Tøyler er ikke inkludert med hodelaget og må kjøpes separat * Kommer med PS hodelagspose Designet på nesereimen gir deg full frihet rundt kinnbeina og de sensitive nerve-endene. Den øverste delen festes med et vanlig pullback-feste. Nakkestykke Formen på det patentsøkte nakkestykket reduserer trykk bak de sensitive ørene og på toppen av nakken til hesten. Ekstra polstring gir mer plass for ørene til å bevege seg naturlig. Kinnstykker Kinnstykkene er flate med normale spenner, og de patentsøkte Cradles, noe som gjør at bittet henger i hestens munn. Dette hjelper videre med å lette trykket på nakken. Våre Cradles™ er avtakbare og konstruert så de lett kan klipses av og på.

Egenskaper:

  • Unngår trykk
  • Holder de sensitive nerveendene fri for press
  • Pullback-stropp
  • Flatt, engelsk vegetabilsk garvet lær
  • FEI-godkjent for både hest og ponni i alle disipliner

Teknisk beskrivelse:

Håndlaget i vegetabilsk garvet lær.

Vaskeanvisning:

Påfør olje eller fett før du bruker det første gang. Å repetere behandlingen kan være fordelaktig. Rens læret ved å bruke lærsåpe etter bruk.

Produkt-ID: 340918

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: