Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver! *
Spar nå

Horze Nevada vinterstalldekken, 200 gram

Produkt-ID: 24572

kr 543,20
kr 679,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Horze Nevada vinterstalldekken, 200 gram
kr 543,20
kr 679,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Legg til en brodering
Legg til en brodering
Plassering av broderi *
Broderingstekst *
Klikk her for å se skrifttyper, farger med mer!
Størrelse *
Skrifttype *
Farge *
Form *
Kjøp dem sammen
Horze Nevada vinterstalldekken, 200 gram
kr 543,20
kr 679,00
Horze Nevada hals til stalldekken, 200 gram
kr 299,00
Horze Chicago grime og leietau, sett
kr 179,00
Horze Nevada vinterstalldekken, 200 gram
Beskrivelse

Beskrivelse

Et lettere innedekken for den prisbevisste kunden.


Et mykt fleeceområde over manken er bare en av de fine detaljene på dette rimelige stalldekkenet. Den myke vatteringen vil være komfortabel og beskytte, samtidig som det hjelper med å isolere hesten fra kulde og trekk som kan oppstå innendørs. Det enkle dekkenet er utviklet for varme, samtidig som du holder deg til budsjettet. Det er perfekt for store staller med flere hester, ettersom det er enkelt å ta på og av for stallansvarlig og hestepassere.


Egenskaper:


  • Lett stalldekken
  • Doble kryssgjorder
  • Lang bogsplitt
  • Haleflapp
  • Horze-logo i hjørnet på bakparten

Teknisk beskrivelse:


420D 100% polyester. 200 gram fyll.


Vaskeanvisning:


Maskinvask på 30 grader. Lufttørk.


Bruksanvisning:


Stalldekken til fornuftig pris som er enkelt å ta vare på, og passer supert for store staller med mange hester som bruker dekken innendørs.


Gjennomsnittlig vurdering
3.9
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

God stall
2 Likes

Hun kjøpte et teppe til en liten rabatt, men det er billig i seg selv. Dette påvirket ikke kvaliteten, teppet er utmerket) Det er mykt og lett, det er justerbart ved hjelp av understropper og festemidler på brystet, det er enkelt å ta på og ta av. Det er hvor du kan feste hetten. Det er en overhale-ventil og en pelsfelle i manken, alt er gjennomtenkt. Den beskytter mot kulde og fuktighet, hesten er varm og behagelig i seg.

Flott vinter stabil fôr
0 Likes

Dette teppet er en flott alene eller som et lagdeling for våre kalde vintre nordover uten å legge til mye bulk. Elsker snap og borrelås-stenget foran.

Veldig bra
0 Likes

Jeg tok settet + halsdekselet + stabilt deksel + ytterdekselet. Veldig bra, jeg overlegger dem, den beveger seg ikke, helheten er varm og konsistent med beskrivelser og visuelle. Snittet er bra. Ulempen er karabinene fordi alle deksler som motstår dårlig vær. Og det er uheldig at dette settet bare eksisterer i svart.

fint lysteppe
0 Likes

Jeg bestilte en av disse til å bruke på kjølige netter, den er godt laget og attraktiv. Jeg ble skuffet da den ikke har en haleklaff som i beskrivelsen. Uten en haleklaff eller benstropper holder ikke teppet seg godt.

flott teppe
0 Likes

Jeg kjøpte dette teppet for omtrent halvannet år siden til hesten min som er veldig tøff på tepper. Jeg har bare brukt det som fôr for ekstra varme, men det er et av de eneste teppene som passer godt til henne. Det har holdt seg ok med en liten tåre i skulderknappen som lett ble fikset.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.