JANUARSALG - ENDA STØRRE RABATTER! Opp til 50% rabatt på massevis av produkter! *
Spar nå

Kavalkade Dacira kandar, nesereim

Produkt-ID: 308065

kr 1.249,00
(Pris inkl. MVA)
Kavalkade Dacira kandar, nesereim
Velg størrelse Størrelsestabell
Kavalkade Dacira kandar, nesereim
kr 1.249,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kavalkade Dacira kandar, nesereim
Beskrivelse

Beskrivelse

Kandar til førstegangs-brukere til en svært god pris! Laget av kvalitetslær, med nesereim. Nesereimen er ekstra bred, og er mykt polstret i likhet med nakkereimen. Nesereimen går over nakkestykket for å redusere presset på nakken. Preget, rett lær på pannebåndet. Hodelag og doble tøyler er laget av lær. Haker i bittfestet.


Egenskaper:


  • Med kandartøyler
  • Fôret nakkestykke og nesereim
  • Enkelt pannebånd i lær

Gjennomsnittlig vurdering
2.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Det er synd at det ikke er i nærheten av full størrelse
0 Likes

Hesten min (dag med normal hodestørrelse) bruker vanligvis seler med stropper satt omtrent halvveis til middels størrelse. Jeg bestilte disse kjeglene i full størrelse, men selv ved å justere stroppene til de mangelfulle hullene var det ingen steder i nærheten av å få seler i hodet. I det minste basert på ordrebekreftelsen og klistremerket på toppen av pakken, hadde jeg faktisk fått full størrelse så jeg skjønner ikke helt hvilken dame den større skal passe inn :(

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.