FLASH SALE! Spar 15% på en valgfri vare! *
Bruk koden: FLASHSALE
Kopier
Kopiert til utklippstavlen
-40%

Horze Desiree kneforsterket ridebukse til dame

Produkt-ID: 36589

kr 449,50
kr 899,00
(Pris inkl. MVA)
Horze Desiree kneforsterket ridebukse til dame
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze Desiree kneforsterket ridebukse til dame
kr 449,50
kr 899,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Desiree kneforsterket ridebukse til dame
kr 449,50
kr 899,00
Horze Coolmax ridestrømper
kr 79,00
Horze Desiree kneforsterket ridebukse til dame
Beskrivelse

Beskrivelse

Denne trendy ridebuksen har et unikt silikonmønster på kneforsterkningen.


Trendy ridebukse med silikonmønster på knærne. Den høye midjen og pustende bi-strechstoff gjør dem svært behagelige å bruke. Denne ridebuksen er av høy kvalitet og bevarer fasongen samtidig som den avviser skitt og fuktighet. Ridebuksen er et praktisk valg til din klassiske garderobe.


Egenskaper:


  • Trendy dameridebukse med spesielt silikonmønster på kneskinnet
  • Funksjonell, pustende bi-stretch stoff
  • Materialet er UV-beskyttet (UPF 50+)
  • Høyt liv
  • Beholder formen
  • Vann og skittavstøtende
  • Elastiske bein
  • Innersøm er 72 cm

Teknisk beskrivelse:


Eros stoff 93% polyamid, 7% elastan.


Vaskeanvisning:


Vaskes i maskin på 40 grader. Vaskes på vrangen med lignende farger. Ikke bruk skyllemiddel.


Gjennomsnittlig vurdering
4.9
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

favoritter
0 Likes

Elsker disse buksene! Kjøpte et par burgunder i fjor, og de er fremdeles nyttige, en liten knott mellom bena, men fremdeles på fargen, sitter godt og like behagelig. Bør absolutt kjøpe flere par, bare vent på flere farger !! Grepet er perfekt når du sykler både i hopping og dressur, gir ikke for mye slik at du føler deg klissete, men ikke for lite heller. Størrelsen er perfekt, anbefaler!

Størrelse: Normal
Gode bukser!
0 Likes

Etter å ha sittet i disse buksene i omtrent 10 minutter kan jeg si at jeg er veldig fornøyd! Mega pluss for høy og bred midje. Dessverre, som tidligere skrevet, er knebøyene litt "luftige" men klart verdt å beholde likevel!

Størrelse: Normal
Jeg elsker,
0 Likes

Det har gått et år siden jeg har denne modellen, blåblå, jeg bruker den veldig regelmessig og den har ikke beveget seg, stor favoritt på, det er materialet, fargen, finishen. For min del passer det perfekt, jeg tok en 38, min størrelse og den er feilfri, selv i lengde (måler 1m70). Jeg kjøpte den i hvitt! Etter prisnivå kjøpte jeg dem begge som en promotering ellers til tross for kvaliteten jeg ikke ville ha kjøpt til deres basispris.

Størrelse: Normal
Gode bukser
0 Likes

Jeg er bare for øyeblikket som la meg, for å sjekke om størrelsen stemte med meg og det er tilfelle, jeg er tatt i størrelse 38 (som for buksene mine), det kutter veldig bra, det er veldig fint, beltet er elastisk, bare lite flatt, jeg er ganske kort på nivået på bena (jeg er 1m62) og at hvis det er litt langt på ankelnivåene, men det plager ikke i støvler. For å se øvelsen nå.

Størrelse: Normal
Veldig behagelig
0 Likes

Hyggelige bukser. Et noe elastisk materiale veldig fint og spesielt der vi ikke svetter for mye når det er varmt. Veldig behagelig på grunn av det brede beltet. På hesteryggen er det ikke flaut i det hele tatt enten det er i dressur eller hinder. Siden han har vasket to bakover på 30 har han ikke beveget seg, har elastikken i beltet bare slappet litt av. Jeg anbefaler hvis du liker stilen!

Størrelse: Normal

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.