Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Horze kunstlærstøvler til dame

Produkt-ID: 38054

kr 391,20
kr 489,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze kunstlærstøvler til dame
kr 391,20
kr 489,00
Horze kunstlærstøvler til dame
Beskrivelse

Beskrivelse

Nye kunstlærstøvler som er perfekt til ridning.


Nye og forbedrede kunstlærstøvler til dame som er vanntette. De er svært fleksible, og kan brukes i temperaturer helt ned til -40 grader uten å sprekke. En annen forbedring er fôret, som absorberer fuktighet og øker komforten. Den sklisikre sålen gir et godt grep, og har et praktisk sporefeste. Disse ridestøvlene er perfekte til stallarbeid og ridning når det regner ute.


Egenskaper:


  • Medium høye kunstlærstøvler til dame som ser ut som ekte lær
  • Fleksibelt skaft og ankel som ikke sprekker
  • Fukttransporterende fôr
  • 100% vanntett
  • Solid sklisikker såle

Teknisk beskrivelse:


Materiale: 100% vanntett og holdbar gummi.


Vaskeanvisning:


Tørk over med en ren, fuktig svamp hver gang du har brukt skoene, for å fjerne svette og støv. Tørk med et mykt, rent håndkle.


Gjennomsnittlig vurdering
4.3
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Flotte støvler!
5 Likes

Jeg kjøpte nøyaktig de samme støvlene helt i begynnelsen av 2009 og sykler fremdeles i dem. Foten i dem er godt festet i stiftene. Du kan sykle i dem når som helst på året. Jeg er veldig fornøyd!

Gode ridestøvler!
4 Likes

Disse ridestøvlene er kjempe gode! Når man har på seg disse kan man virkelig ri med stil! Og når man går med de i stallen! De tåler tøffe tak, og er varme.

Flotte støvler
1 Likes

Flott for senhøst og tidlig på våren. Varm, vakker, komfortabel og praktisk. Den kan ikke bare brukes til stall, men også til hverdagslig hverdag på landsbygda. Den eneste advarselen for nybegynnere: støvlene er små på toppen, men i foten passer de meg perfekt, selv med isolerte sokker. Takk til "Horze" for den utmerkede servicekvaliteten!

Bra støvel
0 Likes

Jeg fikk feil størrelse, men passet heldig fint. Siden jeg ga en størrelse mindre og fremdeles passet fin, vil jeg anbefale størrelse på størrelse. Bagasjerommet er fremdeles av en fin kvalitet, og de er tykke, men fremdeles pustende i varmt vær. Jeg skulle ønske hælen var litt større, og ønsker at størrelsesguiden var lettere å forstå, siden jeg hadde litt problemer med dimensjonering. Men generelt liker jeg bagasjerommet og vil beholde dem en stund.

God og billig hverdagsstøvel
0 Likes

God og billig støvel til daglig bruk. Vær oppmerksom på at det er litt smalt i skaftet

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.