FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Horze Rover ridestøvler

Produkt-ID: 39019

kr 979,00
(Pris inkl. MVA)
Horze Rover ridestøvler
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze Rover ridestøvler
kr 979,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Rover ridestøvler
kr 979,00
Horze fotvarmer
kr 16,15
kr 19,00
Horze Rover ridestøvler
Beskrivelse

Beskrivelse

Velg disse praktiske ridestøvlene til en god pris som ser ut som ekte lær.


Ridestøvler av syntetiske lær har nok av stretch, og du vil gå dem inn raskere og uten den stive følelsen du får av andre syntetiske ridestøvler. Disse ridestøvlene er priset lavt, men har samme følelse som ekte lær, den flotte Spirit-logoen og myk gummisåle som gir dem nok at spesielle detaljer. Lissene foran, glidelåsen bak og fôret av syntetisk semsket skinn er forsterket med strikk for mer fleksibilitet.


Egenskaper:


  • Lærlignende ridestøvler
  • Spirit-logo på utsiden av toppen av skaftet
  • Syntetisk semsket fôr for komfort
  • Glidelås bak gjør dem enkle å ta av og på
  • Elastiske lisser på foten
  • Finnes i normal og vid

Teknisk beskrivelse:


Materiale: Syntetisk lær.


Vaskeanvisning:


Tørk over med en ren, fuktig svamp hver gang du har brukt støvlene, for å fjerne svette og støv. Tørk med et mykt, rent håndkle. Poler med skopuss ved behov.


Gjennomsnittlig vurdering
4.3
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Stor, komfortabel støvel
0 Likes

Hadde støvlene i stallen og på hesteryggen flere ganger. Støvlene er veldig behagelige å ha på. De ser ganske verdifulle ut og liker ikke billig gummi eller plast.Det er fint at den irriterende krympen, som med ridebukser i lær, blir eliminert. Jeg har normal sko størrelse 39/40, og størrelsen. 40 passer veldig bra. Jeg kunne til og med sette inn filtputer. Det er også en fordel at disse støvlene ikke har noe imot regn eller gjørme. Jeg er veldig fornøyd med disse støvlene. ???????? ☀️☀️☀️☀️☀️

Størrelse: Normal
Suuupper støvler
0 Likes

Jeg er veldig spent på disse støvlene. Sitt superkomfortabelt, er lett å rengjøre og får ingen tegn på slitasje, som ekte skinnsko. Flotte sommersko

Størrelse: Normal
Ikke fornøyd
0 Likes

Gode ridestøvler, men dårlig kvalitet. Glidelåsen på begge støvlene ble ødelagt etter to uker, og læret sprekker fort.

Størrelse: Normal
Dårlig kvalitet
0 Likes

Kjøpte disse og var veldig fornøyd med de. De var myke og gode å ri i, men etter kun noen få ganger bruk ble det hull på innsiden av leggen. Jeg er utrolig skuffet over kvaliteten.

Størrelse: Normal
Fantastiske passende høye ridestøvler
0 Likes

Disse støvlene er en stor verdi. Kjøpte dem i Canada hos en hesteforhandler, Picovs Horseman Center. Så snart jeg prøvde dem, elsket jeg dem. Disse støvlene er unisex slik at menn kan bruke dem også. Jeg bruker vanligvis støvlene mine med tynne jeans, enten Levis eller Urban Planet. De er enkle å ta på og ta av med glidelås i full lengde. Flotte støvler til en utrolig pris. Når jeg trenger et annet par vil jeg kjøpe Horze Rover Field Boots helt sikkert.

Størrelse: Normal

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.