FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Tattini Retriever støvler

Produkt-ID: 307769

kr 3.990,00
(Pris inkl. MVA)
Tattini Retriever støvler
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Tattini Retriever støvler
kr 3.990,00
(Pris inkl. MVA)
 • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
 • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Tattini Retriever støvler
kr 3.990,00
Horze fotvarmer
kr 16,15
kr 19,00
Tattini Retriever støvler
Beskrivelse

Beskrivelse

Eksklusive italienske støvler som kan passe til damer så vel som menn.


Disse flotte støvler er laget i Italia. De er de første ridestøvler på markedet med et eksklusivt Air Boost ventilasjonssystem, som garanterer tørre føtter hele dagen lang. Utstyrt med grepinnlegg, flyttbare dekorative stropper og antibakteriell «footbed» innleggssåler.Med et elastisk bånd langs leggen og opp til 5 forskjellige leggstørrelser, vil disse støvlene ha en perfekt passform, som om de var skreddersydd.Støvlene er laget i høy kvalitet naturlig kalveskinn, mikro-perforert skinnfôr, med glidelås på baksiden, og en gummisåle som gjør dem svært komfortable, lette og fleksible å ha på hele dagen.Hælen har et ekstremt effektivt støtabsorberende system som reduserer belastningen på hælen og overanstrengelse av foten.


Egenskaper:


 • Høykvalitets naturlig kalveskinn
 • Eksklusivt Air Boost ventilasjonssystem
 • Avtakbare borrelåsstropper
 • Ny firkantet tå
 • Elastisk bånd med koagulert polyuretanbelegg
 • Som skreddersydd
 • Skaft med grepinnlegg
 • Støtabsorberende gummisåle
 • Mikro-perforert skinnfôr
 • YKK-glidelås på baksiden
 • Antibakteriell «footbed» innleggssåler
 • Ny eske med håndtak

Vaskeanvisning:


Rengjør støvlene med en våt svamp og påfør lærkrem etterpå.


Gjennomsnittlig vurdering
2.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Don’t buy
0 Likes

As many people have commented, these boots are comfortable and lovely to look at. But at what cost! After 8 months the zipper has broken but more importantly the leather either side of the zipper has completely worn through in many places. Tattini is blaming the rider or the fit or… Anything and everyone but themselves and their boots. Don’t buy them unless you can afford a new pair every year!

Størrelse: Liten
Super elegant og behagelig, men elendig kvalitet
0 Likes

Jeg hadde på meg støvelen veldig bra, og han var perfekt. MEN jeg brukte det hovedsakelig som en turneringsstøvel og etter 1,5 år var slitasje så sterkt at jeg (som andre allerede har beskrevet) hadde et hull på innsiden. På grunn av materialet kan du ikke reparere det til skomakeren og bruke bagasjerommet på trening. Det er definitivt for dyrt til det!

Størrelse: Normal
Fin støvler med dårlig kvalitet
0 Likes

Visuelt var jeg veldig avvisende overfor disse støvlene. De overbeviser med sitt design, og er også veldig komfortable. Glidelåsene har imidlertid allerede løst seg opp etter 2 måneders normal bruk. Et år senere har hun gnidd av innsiden av bagasjerommet, slik at et hull har oppstått.Nå er de nesten over, selv om jeg behandlet dem veldig nøye! Derfor kan jeg bare gi råd !!

Størrelse: Normal
Veldig skuffet
0 Likes

Støvler med pen finish, men slett ikke motstandsdyktige. Antiskli-spiss revet etter bare noen få bruksområder til tross for nøye pleie av støvlene mine. Kjære for bærekraft, jeg anbefaler ikke.

evaluering etter ett år
4 Likes

Støvlene er vakre, har aldri vondt, selv ikke de første dagene. Læret er av kvalitet, grepet på innsiden av beinet gir god stabilitet, ventilasjonssystemet er effektivt og de utskiftbare elementene er veldig fine. Men på den annen side har de knapt 6 måneders levetid, jeg går bare opp en eller to ganger i uken med, jeg tar vare på det og likevel ... belegget som skjuler den elastiske delen begynner å smuldre, og spesielt lysbildet brakk på begge støvlene, jeg må bytte på skomakeren ... så ekstra gebyrer. Gitt prisen på støvlene, forventet jeg ikke å få reparert dem etter seks måneder! Altså: komfort og estetikk virkelig positiv, men vær oppmerksom på oppførselen til støvelen i løpet av varigheten ...

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.