Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Horze Skrittedekken

Produkt-ID: 24336

kr 829,00
(Pris inkl. MVA)
Horze Skrittedekken
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Skrittedekken
Beskrivelse

Beskrivelse

Dekk over hesten for å kjøle den ned i skrittemaskinen eller under longering.


Hvis du trenger å kjøle ned hesten i skrittemaskinen eller varme den opp i longelina, må du passe på den holder seg komfortabel og tørr med Horze Skrittedekken. Dette lette og vanntette ridedekkenet har en åpen skulder som tillater bevegelsesfrihet og vil ikke forstyrre bevegelsene i skulderen. Horze Skrittedekken er designet for å brukes uten sal for å sikre at hesten er beskyttet mot elementene når den varmer opp eller kjøler seg ned. Den unike formen på dette dekkenet vil ikke forhindre bevegelsene og den heldekkende ryggen vil holde bakparten varm og tørr under alle forhold. Horze Skrittedekken er et must for alle som bruker en skrittemaskin eller longeringsline.


Egenskaper:


  • Vanntett
  • Høyt kuttet, åpen skulder
  • Borrelåslukking
  • Kryssende gjorder i front
  • Sklir ikke

Teknisk beskrivelse:


Skall: 600D polyester. Fôr: 200G polyfill.


Vaskeanvisning:


Maskinvask i kaldt vann. Skånsom vask, normalt vaskemiddel som ikke inneholder blekemiddel eller tøymykner. Kun lufttørking. Bruk ikke tørketrommel.


Gjennomsnittlig vurdering
4.9
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

stor
1 Likes

2. vinter dekselet ville være bra, jeg anbefaler det på det sterkeste!

Ypperlig dyne
1 Likes

Slitesterk dyne motvirker skrubber perfekt under lengsel, og hvis hesten har baugskuff og trenger å ha pelsen for å vokse ut i boken fungerer vannavvisende middel godt som utvendig dyna

Allsidig dyne
1 Likes

Helt suverent dyne som jeg har kjøpt i løpet av årene, 3 stykker det har blitt. Hesten min har mye letthet med å få kaféer, dette dynet bruker jeg som under dyne / lunger dyne / konkurranseteppe. brukes daglig uten et eneste hull og vaskes ofte.

1 Likes

Superteppe - etter Horsewarefan nå Führanlagendeckenfan;) I et år overbevisende vanntett, hurtigtørkende, sklisikker. Hest løper i dårlig vær på beite og kan spise og hoppe strålende rundt gjennom den geniale bryststengingen.

Døgnåpent utedekken
1 Likes

Jeg bruker dette teppet allerede den andre vinteren. Hesten min har dette teppet i den åpne stallen i en stor flokk, hestene har også tilgang til en liten skog. Teppet er super holdbart, absolutt regntett og fint og varmt. Den kan spise og leke godt med den. Det ville være fint, hvis det fortsatt gir dette taket med en fylling på 100 og 50 g.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.