Resist, 2 kg

1.890,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
2 kg (945,00 kr / kg)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
One size
Partnerprodukt
Forvent 6 dagers ekstra leveringstid.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
100 dagers returrett

Beskrivelse

Cavalor Resist + Vit C er utvikletfor å støtte immunforsvaret til hesten din. Det er nyttig under pelsskifte og for nylig importerte hester. Det kan også brukes til å forebygge hudirritasjon når man reiser til varmere miljøer hvor det er mye sand.

Bruksområde

Jo mer en hest utsettes for stress i løpet av konkurransesesongen (f. eks. hyppig transport og opphold i fremmede omgivelser), desto mer nedsettes motstandskraften. Dette gjelder særlig innen feltritt, sprang, galopp og utholdenhetsgrener. Disse hestene utsettes for en høyere infeksjonsrisiko fordi de har mer kontakt med mange andre hester i ulike miljøer og er utsatt for omfattende bakterielle og virale kulturer. Dette kan medføre hurtig spredning av virus. For å kunne bekjempe og overvinne infeksjon, må hesten bygge opp sin immunitet mot ukjente bakterier og virus.

Regelmessig trening, god tilvenning og tid til akklimatisering kan alle bidra til at hesten opprettholder sin immunitet på det nødvendige nivået. En svært viktig faktor er et ansvarlig ernæringsprosjekt. I perioder med mye tretthet og stress, trenger kroppen mer spesifikke næringsstoffer. Disse inkluderer stoffer som optimaliserer inntaket og øker stoffskiftet for å sikre tilgjengelighet av næringsstoffene som trengs for å bygge opp immunforsvaret, bekjempe infeksjoner og hemme allergiske reaksjoner.

Sammensetning og sikkerhet

Cavalor Resist, et fôrtilskudd til ernæringsmessig rehabilitering og rekonvalesens, er mye brukt av profesjonelle ryttere og staller. Det kombinerer spesifikke næringsstoffer i førsteklasses biologiske preparater som hestens kropp trenger, spesielt i perioder med økt stress, for å bygge opp og opprettholde tilstrekkelig immunitet. Optimal immunitet er den beste mekanisme mot virusinfeksjon. Hester med et sterkt immunforsvar er kjent for å være mindre utsatt for skader. Cavalor Resist kan også gis som ernæringsmessig støtte i restitueringsperioder.

Cavalor Resist inneholder fettsyrer, høye nivåer av C-vitamin, ekstra vitaminer, urter og nukleotider. Cavalor Resist er beriket med Isolated Whey Protein, en forbindelse med immunstimulerende egenskaper.

Dosering

Gis inntil full restitusjon er oppnådd, dog i minst 4 uker.

Konkurransehester: 30-50 g pr dyr pr dag (= 2-3 poser à 17 g).

Maksimal dose pr dyr pr dag: 102 g (= 6 poser)

Emballasje

2 kg spann

FAQ

Når bør jeg bruke Cavalor Resist, og hvor lenge?

Immuniteten til konkurransehester kan svekkes på grunn av ulike årsaker (transport, kontakt med nye hester , stress). Cavalor Resist er et ideelt ernæringsmessig verktøy for å hjelpe hesten takle miljøfaktorer som påvirker immuniteten.

Når bør jeg begynne å supplere Cavalor Resist hvis hesten min skal ut å reise?

Vi anbefaler at man begynner å gi Cavalor Resist minst 6 til 10 dager før transport.

Produkt-ID: 25460

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.