Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nå

Horze Lenore lang, polstret frakk, dame

Produkt-ID: 33344

kr 1.090,00
(Pris inkl. MVA)
Horze Lenore lang, polstret frakk, dame
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
 • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
 • #1 på markedet!
Horze Lenore lang, polstret frakk, dame
Beskrivelse

Beskrivelse

Puteaktig mykhet i denne gode frakken vil unngå at vinterens verste vær ødelegger dagen din.


Den rette formen på denne trendy, polstrede frakken vil være din beste venn denne vinteren. Den myke, lette polstringen gir varme uten tungvinte klumper. Vind, snø og vått vær vil ikke ha en sjanse når du bruker denne frakken for stallarbeid og ærend rundt i byen. Glidelåser foran og bak gjør den enkel å bruke selv når du er i salen. En hette med kant i fuskepels gir ekstra varme og beskyttelse.


Egenskaper:


 • Lett
 • Vannavvisene for snøvått vær
 • Puster for komfort
 • Vindtett
 • Avtakbar hette med pels som kan fjernes
 • Toveis glidelås foran
 • Glidelåsåpning bak
 • Avtakbar hette med fuskepels
 • Logo-emblem på skulderen

Teknisk beskrivelse:


100% polyester.


Vaskeanvisning:


Vaskes separat


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Bestill en størrelse ned!
2 Likes

Jeg er 5'8 ”og veier omtrent £ 22, jeg trodde at en 6 ville være en god størrelse, men den var betydelig for stor !! Selv med vinterlag vil det se for stort ut, så jeg vil returnere det for en mindre størrelse. Jeg ELSKER det selv og trist den første passer ikke. Fargen er nydelig, den er lett følelse, men veldig varm og myk, jakke i superkvalitet, spesielt fornøyd med prislappen også! Gleder meg til å få størrelse 4a fordi jeg virkelig vil ha denne pelsen !!

kanskje ikke til ridning....
1 Likes

Frakken er myk og behagelig. Men jeg hadde innbilt meg at når man åpnet glidlåsen bak så ble frakken åpen slik at man f.eks. kunne ri og ha ridebuksen i salen og frakken over lårene. Men det går et for mellom glidlåsen slik at frakken bare blir videre, ikke åpen. Men den er veldig fin til stallarbeid o.l. Også ganske fin, så kanskje mer hverdags også =) Normal i størrelsen.

vattert jakke
0 Likes

Størrelse er veldig rart. Jeg er en størrelse M og jeg bestilte en størrelse 38. Ermene er svært kort, ellers jakken er en stor dimensjonering. Overdelen og bunnen av jakken er som et annet par, en skulderpasning, ellers en stor kappe :(

God slitt Horze Lenore jakke
0 Likes

Horze Lenore tok denne varme jakken i en butikk i fjor. For å ri på hest fikk jeg et annet alternativ, og denne belastningen i hverdagen. Varm, laget av kvalitetspolyester, beskytter godt mot kald vind og dårlig vær. Det blir ikke vått, det kan rengjøres normalt (jeg har ikke prøvd å vaske det selv ennå). Figuren ser ikke voluminøs ut, selv om isolasjonen er tett. Jeg har på meg jakke i år også - vi har anstendig avkjølt for 2 uker siden. Varene i butikken er av høy kvalitet, jeg kjøper spesielt godt når butikken sender meldinger om rabatter :)

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.