Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver!
Spar nå

Høye thermostøvler

Produkt-ID: 39056

kr 499,00
(Pris inkl. MVA)

Skynd deg! Dette produktet vil mange ha!

Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Høye thermostøvler
kr 499,00
Horze Clara vinter-ridestrømper i ullmix
kr 89,00
Høye thermostøvler
Beskrivelse

Beskrivelse

Perfekte ridestøvler for å holde deg komfortabelt i kaldt vær.


Ha komfortable rideturer hele vinteren igjennom med disse isolerte, polstrede, høye ridestøvlene. Skaftet er laget med et varmt, komfortabelt fyll. Ridestøvelen gir deg mye følelse og kontakt med hesten, samtidig som den holder deg varm. Foten er laget av en holdbar, støpt såle med fôr som gir varme. De elastiske lissene foran er justerbare, og disse ridestøvlene tar du enkelt på deg med glidelås bak. Foten er smal nok slik at den passer i de fleste stigbøyler.


Egenskaper:


  • Høye, fôrede ridestøvler
  • Termoskall på skaftet
  • Vanntett fot
  • Enkel glidelås bak
  • Robust mønster på sålen
  • Ideell hæl for sikkerhet under ridning

Teknisk beskrivelse:


100% polyester.


Vaskeanvisning:


Tørk av med fuktig klut Lufttørk.


Gjennomsnittlig vurdering
4.2
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Termo høye støvler
6 Likes

Elsker disse støvlene så mye. Så behagelig og hold føttene varme og tørre selv i verste vær / dyp gjørme. Jeg ville bo i dem hvis min hubbie ville la meg.

kvalitetssko
6 Likes

Jeg er veldig glad for at jeg fant denne nettbutikken. Det er så mange interessante ting: produkter til hest og utstyr til ridning. Men jeg fant akkurat det jeg lette etter, er de pålitelige Horze-termistøvlene. Flere par andre selskaper har allerede blitt revet og var ikke veldig gode i kvalitet, og disse er til og med overfladisk ved første øyekast ser super høy kvalitet. Designet er originalt. Bestilt og når levert umiddelbart begynte å måle, fordi bekymret for størrelsen. Men alt er i orden, de gikk rett på foten. Varm, veldig behagelig og ikke tung, som de pleier å være. Jeg har hatt på meg i en måned nå og vil si at de er kule. Veldig fornøyd, vil sikkert vare lenge.

Termo høye støvler
3 Likes

Fab støvler. Holdt føttene mine deilige og varme i snøen. Veldig nyttig for å gå tur med hunden også.

Kule støvler, råder jeg!
3 Likes

Jeg har hørt om horze-selskapet i lang tid, jeg kunne fremdeles ikke bestemme meg for å bestille noe - prisene er akseptable, men: "vent lenge, plutselig kommer de ikke, setter seg fast på veien" ... Jeg spurte alle disse spørsmålene før jeg bestemte meg for å bestille termostøvler! Leveringstiden var bare 4 dager, vi møtte fristen, for hvilken spesiell takk, jeg var fornøyd med designen, kvaliteten og selvfølgelig kom alt i størrelse, jeg råder alle, veldig varme)

Smal skaft
2 Likes

Passer smale ben, så ryttere med vanlige eller tunge ben kan ikke bruke bagasjerommet.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.