FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Brogini Modena ridestøvel

Produkt-ID: 308770

kr 1.299,00
(Pris inkl. MVA)
Brogini Modena ridestøvel
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Brogini Modena ridestøvel
kr 1.299,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Brogini Modena ridestøvel
kr 1.299,00
Horze fotvarmer
kr 17,10
kr 19,00
Brogini Modena ridestøvel
Beskrivelse

Beskrivelse

Modena er laget av glatt, syntetisk skinn, og passer til ridning i hverdagen. Den har fleksibel såleteknologi, solid gummisåle med tre fleks-soner som beveger seg med foten din.


Egenskaper:


  • Holdbart syntetisk skinn
  • Tørkes rene.
  • Elastisk glidelås
  • Glidelåsbeskyttelse
  • Brogini 'B' merke

Gjennomsnittlig vurdering
4.4
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

En flott støvel for korte og brede kalver
0 Likes

Så langt liker jeg dem veldig. Denne bagasjerommet er også for korte og brede kalver. Har ikke funnet noen andre støvler jeg kan komme inn i.

Størrelse: Normal
Virkelig fin støvel til prisen
0 Likes

Virkelig fin støvel til prisen. Langt hyggeligere enn forventet. Veldig behagelig å ha på og passer perfekt til mine korte små runde ben. Der lette forgjeves etter en støvel jeg kunne få plass uten at den måtte sys spesielt. Er virkelig glad for at jeg prøvde denne støvelen.

Størrelse: Normal
Fint!
0 Likes

Fine støvler. Føles bra for prisen.

Størrelse: Normal
Elsker disse!
2 Likes

Hadde egentlig gitt opp å skaffe ridestøvler, siden alt enten ble for langt og/eller for smalt i leggen, eller mye dyrere enn det jeg er villig til å gi for et par støvler. Ble ekstremt glad da jeg fant disse og de i tillegg viste seg å passe! Målene stemte fint overens med tabellen. Bruker disse hver gang jeg rir, og de er også helt ok å gå i hvis man f.eks hopper av og leier hesten deler av turen. Enkle å rengjøre om man skulle klare å grise dem til, og pene å se på. Som et slags "minus" bør jeg kanskje nevne at jeg noen ganger har opplevd at glidelåsen vil åpne seg under ridning (valgte å gå for W istedet for XW, selv om jeg visste W ville bli litt knapt). Har ikke skjedd så ofte i nyere tid da (hatt dem ett par mnd), så tror det bare var fordi de var litt trange til meg i leggen i starten. Litt irriterende å måtte dra opp glidelåsen igjen iløpet av rideøkta, men hos meg har det heldigvis gått over vertfall. Ellers veldig enkle, gode støvler, litt myke i skaftet, personlig syns ikke jeg det gjør noe, men andre vil muligens foretrekke litt stivere støvleskaft.

Glad overraskelse
1 Likes

Støvlene var veldig positive. Mange forskjellige størrelsesalternativer og perfekt for min korte og tykke kalv! Virkelig behagelig på bakken og veldig behagelig og lett å gå. Materialet er fantastisk mykt og ikke for stivt.

Størrelse: Stor

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.