Få 12% rabatt på ALLE dekkener fra Horze & B Vertigo + FRI FRAKT!
Spar nå
-10%

Cavallo Insignis ridestøvler

Produkt-ID: 992650

kr 4.724,10
kr 5.249,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Cavallo Insignis ridestøvler
kr 4.724,10
kr 5.249,00
Cavallo Insignis ridestøvler
Beskrivelse

Beskrivelse

Egenskaper:


  • Perfekt passform
  • Mykt lær i høy kvalitet
  • Svært høy dressurbue
  • Vann- og smussavstøtende
  • Innersåle med teknisk komfort
  • Nedskåret foran

Teknisk beskrivelse:


Størrelser er oppført i henhold til leverandørens UK-størrelsesmåling. Vennligst sjekk størrelsesguiden for konvertering til rett størrelse.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Meget god kvalitet og service
0 Likes

Disse flotte dressurskoene ble tilbudt i et stort pris-ytelsesforhold. De har en veldig god skinnkvalitet i en fin stil. Størrelsene er optimale, målt. Tjenesten kan bare si: flott. Vi bestiller kun via Horze. Mange varer i god kvalitet, til en god pris og sendt veldig raskt uten kostnad. Retur også gratis og med returleveringsbrev. Forsikringsforsendelse og ingen problemer med betaling.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.