FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Horze Elisa ridestøvel med glidelås

Produkt-ID: 38048

kr 1.192,00
kr 1.490,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Horze Elisa ridestøvel med glidelås
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze Elisa ridestøvel med glidelås
kr 1.192,00
kr 1.490,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Elisa ridestøvel med glidelås
kr 1.192,00
kr 1.490,00
Horze fotvarmer
kr 17,10
kr 19,00
Horze Elisa ridestøvel med glidelås
Beskrivelse

Beskrivelse

Nydelige, myke lærridestøvler i høy kvalitet til en god pris.


Et godt valg når du trenger flotte lærridestøvler med glidelås og knapper bak både i toppen og på hælen, slik at du ser bra ut på stevne. Klassiske ridestøvler i høy kvalitet. Glidelåsen går langs hele skaftet bak, strikk langs sidene gir perfekt passform. Støvlene har en flott fasong på tåa, og den solide gummisålen holder foten på plass i stigbøylen. Disse stilige ridestøvlene er laget av mykt lær med komfortabelt cambrellefôr, og har Horze-logoen stemplet inn på det spanske snittet på toppen.


Egenskaper:


  • Ridestøvler i tynt, mykt lær
  • Knapper på toppen og hælen
  • Glidelås bak
  • Elastiske sidepaneler
  • Solid hæl og såle
  • Spisset tå
  • Cambrellefôr

Teknisk beskrivelse:


Materiale: Utside 100% lær.


Vaskeanvisning:


Tørk over med en ren, fuktig svamp hver gang du har brukt skoene, for å fjerne svette og støv. Tørk med et mykt, rent håndkle. Smør inn med lærpleieprodukter som anvist på pakken.


Gjennomsnittlig vurdering
4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Gode støvler
0 Likes

Jeg kjøpte den selv for rundt 1,5 år siden, og i prinsippet passer den til føttene mine og jeg kjøper den bedre når det er på tide å tilpasse seg. Vel, jeg trengte ikke å kjøpe nye når de var gode og holdbare. Et par første ganger forårsaket det skrubbsår på knebeskyttene, men nå ingenting lenger. Normalt skinnfett absorberer ikke disse, men skoegarn fungerer enda bedre. Kan ikke når det anbefales

Størrelse: Normal
Støvlene er super, men ...
0 Likes

Jeg kjøpte disse støvlene, de er veldig komfortable, litt større, men dette er ikke noe problem i det hele tatt, problemet dukket opp seks måneder senere, tannkjøttet bare døde, nå leter jeg etter en skomakere som kan erstatte det

Størrelse: Normal
OK støvler
0 Likes

Smale i leggene så gå opp i strl der De har strikk så er stretchy Glidelåsen er veldig treg , håper den blir bedre etter hvert Ellers behagelige støvlert

Størrelse: Liten
ganske bra, ankelpunkter slitt
0 Likes

Ellers ganske gode støvler, men gnag i det minste ankelen på punktene er krøllete / stablet opp og også når jeg sitter i salen og går holder de seg ikke i form :( Det har bare eksistert i et halvt år og jeg synes ikke noe bra, men helt ok.

Vakre støvler, sømmen har steget etter et halvt år to ganger i uken - klage utelukket :-(
0 Likes

En fin, smal ridestøvel som lovet god kvalitet. Etter et halvt år brøt dessverre to ganger om dagen en søm på turen. Oppstarten er ikke lenger brukbar. Klage ble avvist etter gjentatt ignorering av Horze, selv om bagasjerommet var 7 måneder gammel. Jeg vil ikke anbefale kjøp av bagasjerommet på grunn av dårlig kvalitet! Dessuten er tjenesten veldig dårlig!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.