Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver!
Spar nå

Horze Elisa ridestøvel med glidelås

Produkt-ID: 38048

kr 1.490,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Elisa ridestøvel med glidelås
kr 1.490,00
Horze Elisa ridestøvel med glidelås
Beskrivelse

Beskrivelse

Nydelige, myke lærridestøvler i høy kvalitet til en god pris.


Et godt valg når du trenger flotte lærridestøvler med glidelås og knapper bak både i toppen og på hælen, slik at du ser bra ut på stevne. Klassiske ridestøvler i høy kvalitet. Glidelåsen går langs hele skaftet bak, strikk langs sidene gir perfekt passform. Støvlene har en flott fasong på tåa, og den solide gummisålen holder foten på plass i stigbøylen. Disse stilige ridestøvlene er laget av mykt lær med komfortabelt cambrellefôr, og har Horze-logoen stemplet inn på det spanske snittet på toppen.


Egenskaper:


  • Ridestøvler i tynt, mykt lær
  • Knapper på toppen og hælen
  • Glidelås bak
  • Elastiske sidepaneler
  • Solid hæl og såle
  • Spisset tå
  • Cambrellefôr

Teknisk beskrivelse:


Materiale: Utside 100% lær.


Vaskeanvisning:


Tørk over med en ren, fuktig svamp hver gang du har brukt skoene, for å fjerne svette og støv. Tørk med et mykt, rent håndkle. Smør inn med lærpleieprodukter som anvist på pakken.


Gjennomsnittlig vurdering
4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Støvler som passer
13 Likes

Jeg trodde ikke det ville være mulig å finne et par støvler som ville passe for meg uten å bli sydd spesielt. Men en tur i Horze og jeg fant disse fantastiske støvlene som bare passet i lengde og bredde. Stort pluss for Horze.

Bra støvel for billige penger
10 Likes

Super fine ridestøvler å ha på, fine lette, gir god støtte, bra med klaffen nede ved hælen. Tenkte selv at de er smarte :-) PS !!! De er ikke stive av helvete for når du kjøper dem, så du kan knapt gå i dem når du kjøper dem :-D

8 Likes

Virkelig flotte støvler! Føler deg komfortabel og passende bred, vakker og grasiøs! Beste, anbefale!

Eliza-skinn ridestøvel
6 Likes

Ble positivt overrasket da jeg først prøvde den nye "Eliza Leather Riding Boot" de har på et veldig riktig nivå av komfort og luksusfølelse enn prisklassen de er på. Gir følelsen av at jeg betalte "under prisen", det får deg til å føle deg ekstra heldig .. De er fine myke og "knirke" når du går .. Lett å ta av og på hvis du stille lener deg nedover og oppover. Enkelt å rengjøre disse støvlene og få dem til å se helt nye ut, selv etter ett "fang-min-hest-spill", ute i en mudderfylt brette, er det raskt og enkelt å bare skylle dem med litt lunkent vann og etterpå tørk dem og smør dem med skinnfett .. Da er de igjen som nye .. Hadde klart dette på under 10 min uten problemer .. Gjør meg mer glad for dem .. Vil mer enn gjerne anbefale disse støvlene til andre ryttere, og gi dem tommelen opp ..

Perfekte støvler :)
6 Likes

Jeg er spent på denne støvelen! Har lenge søkt etter matchende nye ridestøvler, men det gjør jeg på grunn av de smale kalvene mine (W32 / 33) veldig hardt. Her har jeg skoen i Gr. 39 og bredde 33 bestilt. Han passer perfekt :) Støvlene er også veldig fine. Passer også komfortabelt når du har den på! For prisen mer enn topp!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.