Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!*
Spar nå

LIMITED EDITION - Horze Air Support Field ridestøvler

Produkt-ID: 39000LE

kr 1.699,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris

Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.

Størrelsestabell
Leveringsklar
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
LIMITED EDITION - Horze Air Support Field ridestøvler
Beskrivelse

Beskrivelse

Disse svært praktiske ridestøvlene i begrenset opplag vil hjelpe deg med å holde deg komfortabel og støtte deg opp når du har beina i stigbøylene over lengre tid.


En glidelås bak i full lengde, med elastiske lissedetaljer gjør at du ikke trenger å slite med å få av og på disse ridestøvlene. Med den integrerte luftboblen i den tykke sålen, og en pustende, god innside i skum vil din komfort i salen komme først. Den tette passformen gjør at du kan konsentrere deg om optimal ytelse under trening og stevne. Andre egenskaper ved designet er en sporestøtte i gummi, HORZE-logoen i skinnende sølv og hurtiglukking.


Egenskaper:


  • Ridestøvler i begrenset opplag
  • Luftboble i hælen for ekstra støtte og demping
  • Lær i høy kvalitet
  • Myke, holdbare materialer
  • Sporestøtte
  • Glidelås bak
  • Pustende, polstret fôr
  • Elastiske lissedetaljer

Teknisk beskrivelse:


100% ekte lær.


Vaskeanvisning:


Tørkes med en fuktig klut etter bruk. Videre brukes lærsåpe og smøring til lær.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

leicht & bequem
0 Likes

Der Stiefel ist erstaunlich leicht und sehr bequem am Fuß. Man kann gut darin laufen und beim reiten rutscht der Schaft nicht. Das Material ist für einen Stiefelschaft relativ weich, das macht das "einlaufen" angenehm. Eine Schwachstelle könnte der Reißverschluss sein. Speziell der Übergang von der Fersenkappe zum Schaft ist etwas kniffelig. Bis jetzt gefällt mir der Stiefel sehr gut. Ich bin gespannt, wie er sich in punkto Haltbarkeit und Abnutzung schlägt.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.