FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Mountain Horse Spring River ridestøvel

Produkt-ID: 316031

kr 3.990,00
(Pris inkl. MVA)
Mountain Horse Spring River ridestøvel
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Mountain Horse Spring River ridestøvel
kr 3.990,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Mountain Horse Spring River ridestøvel
kr 3.990,00
Horze fotvarmer
kr 17,10
kr 19,00
Mountain Horse Spring River ridestøvel
Beskrivelse

Beskrivelse

Skjønnhet og funksjon kombineres i disse enestående, allsidige høye ridestøvlen. Vanntett, med bambusfôr.
Fantastisk, vantett, høy ridestøvel, laget i fullnarvet skinn som gjør den fleksibel og komfortabel. Sterk YKK-glidelås bak, og skjult elastikk langs innsiden, bak på skaftet. Naturlig fukttransporterende og odør-minskende bambusfiber er tilført støvlens fôr. Sjokkabsorberende ShockX Advanced-system i innersålen.


Egenskaper:


  • Vanntett konstruksjon gjennom kanal-teknologi holder deg tørr opp til en tredjedel av skaftet.
  • Stabil ramme av stål gir ekstra stabilitet
  • Skjult strikk langs innsiden av skaftet
  • Beskyttelse i full lengde ved siden av glidelåsen
  • Sjokkabsorberende PU-midtsåle
  • Sklisikre soner

Gjennomsnittlig vurdering
4.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

utveksling
0 Likes

Faste fine støvler, dessverre for å ha bestilt feil størrelse og returnert umiddelbart. Jeg har fremdeles ikke fått et nytt par etter 1,5 måneder. Ingen penger tilbake heller. Venter fortsatt. Så de er absolutt ikke raske !!!

Størrelse: Normal
Fornøyd med det! Fin fin støvel
1 Likes

Veldig fin støvel for noen som, akkurat som meg, ikke vil ha en tett fancy dressurstøvel. Foten er grovere, robust utseende. Når du satte den på nytt fra boksen var det litt vanskelig, ganske stramt på vristen, heldigvis er det en løkke på hælen (akkurat som med MH-sko), slik at du kan komme deg ganske enkelt inn. Dette er et spørsmål om å ta igjen. Ristet går greit, også trykknappen. Jeg hadde allerede Snowy River, og er veldig fornøyd med denne "vår / sommer" versjonen! Jeg har tatt størrelse 38 R / R fra denne støvelen, og den passer bra mens jeg ofte har sko 39. Jeg har ikke en rogn, men ingen spindly ben, så den vanlige er perfekt for meg. Av Snowy River jeg hadde størrelse 39, kan det spare tykkelsen på vinter / sommer sokker. Fint skinn, noe som slo meg: Jeg har alltid satt nye støvler i fett umiddelbart før bruk, disse navnene betyr egentlig ikke noe, kanskje fordi de er så super super nye, tvilte jeg nesten på om det ikke var plast i stedet for skinn , men heldigvis er det ekte skinn !! Veldig fine støvler, god passform, det eneste negative kan være krydret pris ...

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.