×
×

Ny hos horze?

Som ny kunde ønsker vi deg velkommen med et prøv-os-tilbud. Få 30% rabatt på din første ordre!

Bruk kupongkoden: HZWELCOME

*500 kr er det minimale bestillingsbeløp. Tilbudet gjelder kun for produkter fra Horze, Finn-Tack, Pharmacare og B Vertigo! Denne kupongen kan ikke kombineres med andre tilbud eller kuponger.

Lyst til å spare 200 kr? Kjøp nå og bruk vår vårkupong: Les mer!*

×

Tilbehør for støvler og sko

Filtrer etter:
  • Filtersøk
  • Kategori
  • Pris
  • Størrelse
    Brand
Sorter etter:

Ekstra såler gjør sko og støvler mykere og mer komfortable, mens støvelkrokene er perfekte når du trenger hjelp til å dra på yndlingsridestøvlene eller skoene.

Viser 25 artikler

Såleinnlegg er perfekt når du ønsker litt mer komfort, løft eller støtte i favorittskoene eller ridestøvlene som du bruker hele dagen.

Ved å bruke såleinnlegg i ridestøvlene får du et lite løft, og ser lengre ut. Innleggene hindrer også støvelen fra å gnage på baksiden av kneet ditt når du rir. De er myke og støtdempende slik at du holder ut hele dagen uten å få trøtte og såre føtter.

Støvelkroker gjør det enklere å dra på ridestøvlene, og en støvelknekt er praktisk når du skal ta dem av.

Skotilbehør er et must når du bruker favorittridestøvlene dine. En støvelknekt gjør det enkelt å ta dem av, uten å måtte anstrenge seg eller bøye seg ned og skade ryggen. Støvelkroker gjør det enkelt å dra på ridestøvler. Og ikke glem et par støvelstrekkere som holder ridestøvlene stive, høye og i en fin form så de ser ut som de er nye.

Les mer