Beeztees

Beeztees

8 artikler
Beeztees Transportbur Gypsy

Beeztees Transportbur Gypsy

149,00 kr
Leveringsklar
Hundehåndkle

Hundehåndkle

79,95 kr
Røytebørst til katt

Røytebørst til katt

89,95 kr
Leveringsklar
Beeztees hundeskål i plast.

Beeztees hundeskål i plast.

49,95 kr
Leveringsklar
Kjeramisk skål, blå striper

Kjeramisk skål, blå striper

69,95 kr
(1)
Hundeskål

Hundeskål

44,95 kr
(1)
Beeztees Easy Grip skål i rustfritt stål, 18 cm

Beeztees Easy Grip skål i rustfritt stål, 18 cm

109,00 kr
Leveringsklar
Beeztees Huevos nylon dressurkobbel 200 x 20

Beeztees Huevos nylon dressurkobbel 200 x 20

229,00 kr
Leveringsklar
Kjøp Beeztees Fra horze.no

På horze.no kan du handle komfortabelt og få din bestilling etter et par dagers leveringstid.

Beeztees er en inovativ leverandør av alt du kan tenke deg til kjæledyrene dine. Firmaet fra Nederland ble etablert for nesten et halvt århundre siden, og tilbyr alt kjæledyrene trenger for å kunne leve et lykkelig, sunt og godt liv! Hunder, katter, gnagere, fugler og fisker er vår lidenskap, og det er vårt oppdrag å i samarbeid med deg gi dem en god livskvalitet.

Beeztees har fire mål: Alle produktene er nyskapende, og de jobber kontinuerlig med å forbedre produktene og gi kundene nye ideer. Alle Beeztees produkter er originale. De setter sin stolthet i å skape nye, friske produkter til glede for brukeren. Nøkkelen til å få en sunn hund er at den holder seg aktiv, og Beeztees jobber for å lage produkter som oppmuntrer til bevegelse både hos hund og eier. Og til slutt, produktene til Beeztees er morsomme. Å ha et kjæledyr bør gi deg stor glede, og Beeztees mener at et sunt og lykkelig kjæledyr kan more deg så vel som at du kan more den.

Hunder trenger rikelig med mosjon, blant produktene fra Beeztees finner du halsbånd og kobbel i matchende lyse, gøye farger og mønstre. Da har du ingen unnskyldning for å ikke lufte hunden din en gang eller to til dagen. Hundens halsbånd, kobbel eller sele er dens og din måte å uttrykke en stil på. Nylon er holdbart, og vil bevare sin lyse, artige farge selv ved daglig bruk. Spennene i solid plast eller kroker er enkle å bruke og holder seg på plass. I tillegg til fargerik nylon på halsbånd og kobbel, kan du også få kobbel med LED-lys som gjør dere mer synlig i mørket. Håndtaket gir godt grep, og gir hunden litt mer frihet. Beeztees bein og godbiter er en fin måte å belønne Fido på. Alle hunder trenger mange plysj-leker, baller eller harde plastleker til tygging og lek slik at den ikke kjeder seg. Godbiter er et god hjelpemiddel under trening, og kommer i mange smaker og størrelser. Bur er en enkel måte å få hunden til å føle seg trygg på. Fra naturens side er de flokkdyr, og liker å ha en trygg base for seg selv litt unna familiens travle hverdag. Legg inn en myk seng, og hunden får et perfekt sted å gjemme seg for å ta en liten lur.

Katter trenger mye kjærlighet og oppmerksomhet, og vil ofte kreve det. Til kresne katter får man elegante kattedoer, klorestativ og kurver som gjør at katter trives inne. Lekene fra Beeztees er smarte, og vil gi timesvis med underholdning selv til kresne katter. Godbiter til katt kommer i smakfulle alternativer for å gi en daglig bonus. Burene fra Beeztees gjør turen til veterinæren enklere. Selv om det ikke skjer uten anstrengelser, vil katten i det minste være trygg og stilfull på turen.

Fuglebur, hus og pinner er bare noen ting disse fjærkledde skapningene har i hjemmet sitt. Burene kommer i alle størrelser, fasonger og stiler for at de skal passe inn i ditt hjem, og gi fuglen et rolig og trygt fristed. Et trehus til utefuglene er en fin måte å gi dem ly for vær og vind. Beesteez har også automater til vann og mat til kyllinger og andre gårdsdyr.

Et akvarium full av fisker er vakkert i ethvert hjem, og vil gi utallige timer med fredelig underholdning. Hold fisken frisk og fornøyd med mat, fôrtilskudd, planter og steiner.

Gnagere i bur, som rotter, hamstere, marsvin og ilder, har det best i et romslig bur med masse leker og aktiviteter som underholder dem både natt og dag. Leker og underlag vil sammen med sunn mat og friskt vann fra flasker som er lette å rengjøre holde dyrene friske og raske.

Horze er stolt av å tilby hundrevis av produkter fra Beezees som sørger for at dine venner som ikke er hester blir like godt tatt vare på som hesten. Hold de små dyrene lykkelige og sunne med produkter av like god kvalitet som du bruker til de store dyrene dine.

Hesteutstyr for vinter