Spar 200 kr på alle bestillinger over 1000 kr! Bruk koden: HZXMAS Spar nå

×

Beeztees

Horze
B Vertigo
Finn-Tack
Pharmacare
Absorbine
Aesculap
Aigle
Alodis Horse
Arioneo
Arma
Aubrion
Aviemore
Back on Track
Back on Track Silverline
Beeztees
Bellomania
Beris
Betta Life
Black Power
Blenheim
Blue Hors
Bodyguard
Brad Ren's
Breeze Up
Breyer
Brogini
Bucas
Cavalliera
Cavalliera Outlet
Cavallo
Cavallo Hoof Boots F.R.A.
Cavalor
Celtic Equine
Chetaime
Christ
Chuckit
Chukka
Collegiate
Constanta
Coolpets
Corima
Cottage Craft
Covalliero
Cowboy Magic
Curver
Derriere Equestrian
Designed by Lotte
Diopet
Doggy Dry
Dogman
Dublin
ea.St Riding
Eat Slow
Effax
Effol
Emin
eQuick
Equi-N-icE
Equine Fusion
Equi-Safety
Eskadron
Excellent
Fabdog
Farm Patrol
Farnam
Fineko
Flexi
F.R.A. Freedom Riding Articles
Gabriella
Gatehouse
GEOHORSE
George & Dotty
Gera
Gizmo
Global Herbs
Gold Label
GPA
Groom Away
Haas
Harry Hall
Harry's Horse
Haukeschmidt
Havens
Helite
Hilton Herbs
Horse Master
Horseware
Horslyx
HV Polo
Imperial Riding
Jackson Galaxy
Jacson
JHL
Jin stirrup
John Whitaker
Jolly Pets
Julius-K9
JW Pet
Karlslund
Kavalkade
Kennel Equip
Kentucky
Keratex
Kerbl
Kevin Bacon
Kincade
Kong
Korsteel
KovaLine
Lami-Cell
Le Mieux
Lister
Loveson
Magic Brush
Mane 'n Tail
Mark Todd
Masta
Mink Horse
Mira
Montar
Moretta
Mountain Horse
Muckboots
Mühldorfer Pferdefutter
Mustad
Noble Outfitters
Num'axes
Oster
Pavo
Pennsbury
Performance
Pet Faces
Petsport
Pfiff
Pikeur
Plus Equine
PrimeVal
Pro Dosa
Professional's Choice
Rainlegs
Ridzi
Roeckl
Roma
RSL
RXR Riding
Saddlecraft
Samshield
Save-edge
Saxon
Scarabeus
Scharf
Schockemöhle
SD Design
Sectolin
Sedelogic
Shires Equestrian
Shoof
Siulpower
Spooks
Sprenger
Spyder
Stable Kits
Stassek
Tattini
Tempest
TimerGPS
TKO
Tonics
TRM
Tredstep
Trikem Sport
Trikem Sport Dog
Trust
Twydil
Uvex
Uvex Gloves
Uvex Goggles
Veredus
Vet Cellect
WeatherBeeta
Wessex
Woofmasta
Yeowww
Zandona
Zapi
Zenpet
Zilco
Zzoom
Kroops
Rebel by Montar
Perfect Horse
Royal Rider
Filtrer etter:
  • Filtersøk
  • Kategori
  • Farge
  • Pris
Sorter etter:
676 artikler

Beeztees er en inovativ leverandør av alt du kan tenke deg til kjæledyrene dine. Firmaet fra Nederland ble etablert for nesten et halvt århundre siden, og tilbyr alt kjæledyrene trenger for å kunne leve et lykkelig, sunt og godt liv! Hunder, katter, gnagere, fugler og fisker er vår lidenskap, og det er vårt oppdrag å i samarbeid med deg gi dem en god livskvalitet.

Beeztees har fire mål: Alle produktene er nyskapende, og de jobber kontinuerlig med å forbedre produktene og gi kundene nye ideer. Alle Beeztees produkter er originale. De setter sin stolthet i å skape nye, friske produkter til glede for brukeren. Nøkkelen til å få en sunn hund er at den holder seg aktiv, og Beeztees jobber for å lage produkter som oppmuntrer til bevegelse både hos hund og eier. Og til slutt, produktene til Beeztees er morsomme. Å ha et kjæledyr bør gi deg stor glede, og Beeztees mener at et sunt og lykkelig kjæledyr kan more deg så vel som at du kan more den.

Hunder trenger rikelig med mosjon, blant produktene fra Beeztees finner du halsbånd og kobbel i matchende lyse, gøye farger og mønstre. Da har du ingen unnskyldning for å ikke lufte hunden din en gang eller to til dagen. Hundens halsbånd, kobbel eller sele er dens og din måte å uttrykke en stil på. Nylon er holdbart, og vil bevare sin lyse, artige farge selv ved daglig bruk. Spennene i solid plast eller kroker er enkle å bruke og holder seg på plass. I tillegg til fargerik nylon på halsbånd og kobbel, kan du også få kobbel med LED-lys som gjør dere mer synlig i mørket. Håndtaket gir godt grep, og gir hunden litt mer frihet. Beeztees bein og godbiter er en fin måte å belønne Fido på. Alle hunder trenger mange plysj-leker, baller eller harde plastleker til tygging og lek slik at den ikke kjeder seg. Godbiter er et god hjelpemiddel under trening, og kommer i mange smaker og størrelser. Bur er en enkel måte å få hunden til å føle seg trygg på. Fra naturens side er de flokkdyr, og liker å ha en trygg base for seg selv litt unna familiens travle hverdag. Legg inn en myk seng, og hunden får et perfekt sted å gjemme seg for å ta en liten lur.

Katter trenger mye kjærlighet og oppmerksomhet, og vil ofte kreve det. Til kresne katter får man elegante kattedoer, klorestativ og kurver som gjør at katter trives inne. Lekene fra Beeztees er smarte, og vil gi timesvis med underholdning selv til kresne katter. Godbiter til katt kommer i smakfulle alternativer for å gi en daglig bonus. Burene fra Beeztees gjør turen til veterinæren enklere. Selv om det ikke skjer uten anstrengelser, vil katten i det minste være trygg og stilfull på turen.

Fuglebur, hus og pinner er bare noen ting disse fjærkledde skapningene har i hjemmet sitt. Burene kommer i alle størrelser, fasonger og stiler for at de skal passe inn i ditt hjem, og gi fuglen et rolig og trygt fristed. Et trehus til utefuglene er en fin måte å gi dem ly for vær og vind. Beesteez har også automater til vann og mat til kyllinger og andre gårdsdyr.

Et akvarium full av fisker er vakkert i ethvert hjem, og vil gi utallige timer med fredelig underholdning. Hold fisken frisk og fornøyd med mat, fôrtilskudd, planter og steiner.

Gnagere i bur, som rotter, hamstere, marsvin og ilder, har det best i et romslig bur med masse leker og aktiviteter som underholder dem både natt og dag. Leker og underlag vil sammen med sunn mat og friskt vann fra flasker som er lette å rengjøre holde dyrene friske og raske.

Horze er stolt av å tilby hundrevis av produkter fra Beezees som sørger for at dine venner som ikke er hester blir like godt tatt vare på som hesten. Hold de små dyrene lykkelige og sunne med produkter av like god kvalitet som du bruker til de store dyrene dine.

Les mer