Spar 15% på alle sjabraker fra Horze og B Vertigo*
Spar nå

Siccaro Splash M

Produkt-ID: 321695

kr 1.149,00
(Pris inkl. MVA)
Siccaro Splash M
Velg størrelse Størrelsestabell
Siccaro Splash M
kr 1.149,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 3 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Siccaro Splash M

Beskrivelse

Siccaro Splash ultraabsorberende hunde-tørke-kappe gjør hunden 80% tørr på 20 minutter. Den har en unik innside med superabsorberende, tovet viskose, og en utside i slitesterk bomull. Den skreddersydde passformen dekker hunden over brystet, øvre del av bena, utsiden av bakbena, nakken og ørene slik at den tørker raskt, mens den allikevel har utmerket bevegelsesfrihet. Det er perfekt å bruke etter en regntung tur, en svømmetur eller et bad. Det unike absorberende Siccaro-stoffet bidrar til å redusere lukten av våt hund, samtidig som det minsker smuss både hjemme og i bilen. Det har en spesialdesignet ClickLock som er enkel å bruke, og som kan håndteres med én hånd, og med hansker. Gjorden er også justerbar takket være den justerbare magestroppen.


Beste fraktpris

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Produktomtaler (0)
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.