Ridejakker og ridefrakker til dame Horseware

Ridejakker og ridefrakker til dame Horseware

10 artikler
Horseware Equi Eco teknisk jakke Horseware Equi Eco teknisk jakke
RRP -23%

Horseware Equi Eco teknisk jakke

2.390,00 kr
RRP: 3.090,00 kr
Leveringsklar
AA Respira bundet fleece
RRP -25%

AA Respira bundet fleece

1.190,00 kr
RRP: 1.590,00 kr
(2)
Horseware Weather Tech stevnejakke Horseware Weather Tech stevnejakke
RRP -25%

Horseware Weather Tech stevnejakke

1.190,00 kr
RRP: 1.590,00 kr
Leveringsklar
Horseware Eco Tech klubbjakke Horseware Eco Tech klubbjakke
RRP -17%

Horseware Eco Tech klubbjakke

1.490,00 kr
RRP: 1.790,00 kr
Leveringsklar
AA Clear vanntett jakke, dame AA Clear vanntett jakke, dame
RRP -12%

AA Clear vanntett jakke, dame

2.290,00 kr
RRP: 2.590,00 kr
Leveringsklar
AA MotionLite stevnejakke, dame

AA MotionLite stevnejakke, dame

2.590,00 kr
Leveringsklar
Horseware Florence lettfôret jakke, dame Horseware Florence lettfôret jakke, dame
RRP -13%

Horseware Florence lettfôret jakke, dame

1.290,00 kr
RRP: 1.490,00 kr
Leveringsklar
Horseware teknisk ridejakke Horseware teknisk ridejakke
RRP -11%

Horseware teknisk ridejakke

1.690,00 kr
RRP: 1.890,00 kr
Leveringsklar
Horseware Duratech jakke Horseware Duratech jakke
RRP -12%

Horseware Duratech jakke

2.290,00 kr
RRP: 2.590,00 kr
Leveringsklar
Horseware Signature Barra teknisk jakke Horseware Signature Barra teknisk jakke

Horseware Signature Barra teknisk jakke

1.290,00 kr
Leveringsklar

Kjøp Ridejakker og ridefrakker til dame på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Stort utvalg av ridejakker og ridefrakker

Du vil bli bortskjemt av det omfattende utvalget av ridejakker og ridefrakker som Horze har å tilby deg. Fra vanntette ridejakker til ermeløse ridevester, stilige hverdagsjakker, fôrede vinterjakker og lette sommerjakker. Vi har noe på lager for enhver smak. Horze ridejakker og ridefrakker kommer i mange ulike stiler. Velg mellom et stort utvalg av forskjellige farger, design og snitt. Glitter, skinnende stoff, broderier og funksjoner som passer til både varmt og kaldt vær - vårt utvalg av yttertøy til ridning tilbyr alt dette og mer. 

Ridejakker for alle anledninger

Hvis du er på utkikk etter en ridejakke eller ridefrakk, ikke bare for ridning eller stallarbeid, men også til hverdagsbruk, er Horze det rette stedet for deg. Flotte farger, figurnære snitt, fôrede jakker for å holde deg varm selv i den tøffeste vinteren, reflekterende neonfarger for å gjøre deg synlig i trafikken – utvalget av ridejakker og ridefrakker er nesten uendelig.
Ta en titt rundt og la deg inspirere av Horze sine ridejakker. I tillegg har vi også ridejakker til dame fra blant annet Pikeur, PS of Sweden, Ariat og Mountain Horse i butikken vår.

Ridevester

Vårt omfattende utvalg av ridejakker inkluderer naturligvis også ridevester. Ridevester er ikke bare populære for å holde den viktigste delen av rytterens kropp varm, den gir samtidig mye bevegelsesfrihet. Ridevester kan perfekt kombineres, ikke bare med ridejakkene våre, men også med mange andre rideantrekk, noe som gjør utseendet ditt komplett både i stallen og i salen.

I teorien er enhver jakke som gir nok bevegelsesfrihet og ikke er for tynn, egnet for ridning. En spesialisert ridejakke er imidlertid fortsatt det beste valget. Uansett om jakken er beregnet for sommer- eller vinterbruk, bør den i det minste være vindtett, pustende og vannavstøtende. Vanntette ridejakker er selvsagt enda bedre, men som regel litt dyrere. Det er også fornuftig å ha justeringsmuligheter som snøring i livet eller hette som kan tas av eller stikkes inn i kragen. En ridejakke kan aldri ha for mange lommer. Den bør ha minst én innerlomme og én utvendig lomme med glidelås som et absolutt minimum. Hvis jakken er litt lengre, gir en toveis glidelås mye mening. Når du kjøper en ridejakke er riktig farge også viktig, slik at den kan matche stilen man har.

En ridefrakk er alltid en god investering hvis du vil være ute med hesten din, selv i dårlig vær. En ridefrakk av god kvalitet vil ikke bare være en god tjener når du rir, men også når du gjør bakkearbeid, longering eller tar med hesten på tur. Siden ridefrakker er lengre enn ridejakker vil den beskytte større deler av kroppen mot det kalde været. Avhengig av hvor lang frakken er, kan det være at den kommer både med toveis glidelås, og stropper for å feste frakken rundt lårene. Dette gjør at du kan føle deg svært komfortabel på hesten, samtidig som du er beskyttet mot vær og vind fra topp til tå. En god ridefrakk vil særlig komme til sin nytte om vinteren.

Toppkategorier