Nye produkter og bestselgere
Arenautstyr

Arenautstyr

Utstyr og tilbehør til ridebanen gjør treningen gøy, med bomholdere i flotte farger og tydelige banebokstaver som spriter opp ridebanen.
3 artikler

Kjøp Arenautstyr på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Utstyr til ridebanen og stallen gjør fasilitetene dine mer komplett, og eiendommen mer praktisk.

Hinderoppheng, støtter, salvogner og redskaper til rengjøring er helt nødvendig for å holde treningsfasilitetene vedlike. Enkle PVC-løsninger på hinderoppheng og kjegler gjør at du kan lage hinder og utfordringer hesten møter på stevner, eller som daglig trening og utdanning. Dressurbaneplakat og startnummer gjør at du kan forberede elevene dine slik at de kan yte sitt beste på stevne. Det er enkelt å lage små løyper for nybegynnere med kjeglene i sterke farger. Sørg for at utstyret ditt alltid ser ut som nytt ved å vedlikeholde og oppbevare det ordentlig, og skift ut ødelagt og utslitt hindermateriell.

Ridebaneutstyr kan gjøre treningene gøyere for både elever og hester.

Med utstyr fra Horze kan du få litt farger på ridebanen. Solid PVC-plast i sterke farger er ideelt til små staller, og de er lette og lett å vedlikeholde og flytte på. De fargerike hinderopphengene er perfekt til å justere høyden, og gir ulike utfordringer til rytterne. Bruk opphengene på enkle PVC-støtter du får kjøpt på de fleste byggevarer, og du får raskt en sprangbane. Dermed kan du trene når det passer deg.