Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver!
Spar nå

Vetericyn Plus øyevask, 473 ml.

Produkt-ID: 327639

kr 319,00
(Pris inkl. MVA)
Vetericyn Plus øyevask, 473 ml.
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Vetericyn Plus øyevask, 473 ml.
Beskrivelse

Beskrivelse

Vetericyn Plus rosa øyespray er særlig utviklet for irriterte øyne. Basert på avansert hypoklor-teknologi er Vetericyn Plus rosa øyespray formulert med et passende pH-nivå og vil derfor ikke svi. Påfør øyne for å lindre irritasjon, svie, kløe, pollen eller andre ukjente materialer. Kan også brukes for å vaske vekk smuss fra øyet, og øyeverk. Påføringen med triggerspray gjør at du kan påføre direkte på øyet, og det er trygt for alle dyrearter i alle aldre og livsforløp.


Bruksanvisning:


Bruksanvisning: Juster dysen. Tørk vekk ekstra smuss som har samlet seg i øyekroken. Skyll øyet forsiktig med Vetericyn. Påfør 2-4 ganger per dag til tilstanden er borte. Ingen rensing trengs. For overfladisk bruk, med intakt hornhinne.


Gjennomsnittlig vurdering
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.