Fôrings bøtter

Fôrings bøtter

Fôringsbøtter og krybber bør skiftes ut når de begynner å bli slitte, av hensyn til hygiene, sikkerhet og effektivitet ved fôring.
24 artikler

Kjøp Fôrings bøtter på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Fôringsutstyr er utviklet for at hesten skal kunne nyte maten sin i et rent og trygt miljø.

Fôring i bøtte på bakken eller i en krybbe festet til veggen er to trygge og sunne alternativer når hesten skal få maten sin. Bøtter fra Horze kan festes på veggen eller i hjørnet, eller på gjerdet i luftegården. Setter du opp en enkel krybbe på jordet kan hesten spise fra bakken uten at den får i seg unødig med jord og sand. Man får også bøtter som kan henge på gjerdet og flytte rundt etter behov, prøv denne neste gang du skal gi hestene på beite kraftfôr. Den enkle utformingen i hard plast gjør den lett å ta ned fra gjerdet for rengjøring.

Fôringsutstyr som høynett og stativer er en kostnadseffektiv måte som sørger for at hesten ikke sløser med høyet.

Å gi høy på bakken er en enkel og naturlig måte å fôre hesten på, men et praktisk stativ er et godt alternativ. Et enkelt høynett i hengeren underholder og fôrer hesten på reise. Høyhekker på beite er enkle å fylle, og du unngår svinn. Om hesten i tillegg får et automatisk vannkar er du sikker på at den har tilgang på friskt vann til enhver tid.