Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Pfiff helforsterket ridebukse

Produkt-ID: 315921

kr 579,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 4 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Pfiff helforsterket ridebukse
Beskrivelse

Beskrivelse

Ridebukser med ekstra langt snitt i en elastisk bomull/elastan-miks og vaskbart syntetisk lærforsterking. Robuste beltehemper og en glidelåslomme. Vaskes opp til 30°C.


Teknisk beskrivelse:


Materiale: 95% bomull, 5% elastan. Setet: 60% polyuretan, 40% polyester.


Gjennomsnittlig vurdering
4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Knebukser.
1 Likes

Virkelig fine ridebukser! De er super gode å sykle i og så sitter de super godt.

Fint til å begynne med, men strømpen skreller raskt av
0 Likes

Til å begynne med gir buksene et godt inntrykk, men trim ribbeina av veldig raskt og da ser det ganske patetisk ut

Schade
0 Likes

Ser bra ut. Føles bra når du kler. Dessverre klyper og skrubber buksen når du sykler på innsiden av lårene. Og læret gir ikke grep i salen. Men det kan du ikke forvente for prisen.

Bukser av dårlig kvalitet
0 Likes

Sømmen rev raskt i kneet. Stoff av dårlig kvalitet og lett å pele på. Sitter ikke så veldig bra. Midjen kan være høyere.

Bra siverende
0 Likes

Jeg har nettopp mottatt den, og for øyeblikket har jeg hatt muligheten til å prøve den bare en gang, men den har en galskap i forhold til en tradisjonell hudbakgrunn, hvis du har en sal som henger litt, du er ikke klar til å falle. på den annen side vil vi se bruken når det gjelder å opprettholde himmelen på lang sikt og for størrelse er perfekt, og for formen bof bof synes jeg det ikke gir noen verdi at kuttet er rart . i alle fall foreløpig anbefaler jeg dette produktet.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.