Spar opptil 50% på mange produkter
Hundedekken

Hundedekken

Hundeklær viser hundens stil, og man har mange finurlige valgmuligheter. Hundeklær er praktisk i kaldt vær, samtidig som de gir hunden din stil.
67 artikler
Kjøp Hundedekken Fra horze.no

På horze.no kan du handle komfortabelt og få din bestilling etter ett par dagers leveringstid.

Klær til hund gir deg muligheten til å kle hunden din moteriktig og med stil.

Det finnes hundeklær i alle mulige stiler og materialer for å tilpasse seg enhver smak og budsjett. Hundejakker og hundedekken fra Horze er designet med kvalitetsmaterialer, og passer din favorittrase enten det er snakk om chihuahua eller labrador. Myk fleece, slitesterke kanter og detaljer sørger for å holde hunden varm og god, samtidig som din gode venn blir helt bedårende. Kle valpen din i klær som matcher dine egne, eller i dine favorittfarger. Match stilen med sine klær eller stallens farger.

Hundejakker gir ekstra varme på tur om vinteren eller turer i byen.

Hundedekken i fleece eller canvas holder på hundens kroppstemperatur når man går tur i kaldt vær. Moteriktige farger og stiler i kombinasjon med kvalitetstekstiler og design gjør Horze hundedekken til det perfekte valg for din valp. Hundedekken i myke materialer med knepping og spenner som minner om hestedekken gir hunden den ultimate beskyttelse mot vinterens værste vær.