Opptil 60% rabatt på Horze, B Vertigo og mange andre toppmerker! *
Spar nå

Siccaro Spirit XXL

Produkt-ID: 321693

kr 2.090,00
(Pris inkl. MVA)
Siccaro Spirit XXL
Velg størrelse Størrelsestabell
Siccaro Spirit XXL
kr 2.090,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 3 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Siccaro Spirit XXL

Beskrivelse

Siccaro Spirit er et utendørsdekken til hunden din med to formål. Den tørker hunden etter en svømmetur, våt gåtur eller bad, mens det gir de muligheten til å løpe, leke eller hvile mens de tørker og holder seg varme. Den robuste utsiden i tøft bomullslag er motstandsdyktig mot skitt, mens det innvendige laget har absorberende tovet viskose som vil tørke din hund 80 prosent tørr på 15 minutter. Den skreddersydde passformen dekker hunden over brystet, øvre del av bena, utsiden av bakbena, nakken og ørene slik at den tørker raskt og samtidig holder seg varm, mens den allikevel har utmerket bevegelsesfrihet. Den lange nakken med glidelås gir beskyttelse mot vind og gjør at tykke, lange ører tørker lett. Siccaros spesialdesignede ClickLock er enkel å bruke, og kan håndteres med én hånd, og med hansker. Gjorden er justerbar takket være den justerbare magestroppen. Det unike stoffet reduserer lukten av våt hund som ofte fester seg både i bilen og hjemme.


Beste fraktpris

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Produktomtaler (0)
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.