Spar opp til 20% på hele din bestilling! *
Bruk koden: SAVEMORE
Kopier
Kopiert til utklippstavlen
* Kampanjeinfo

Hundesnacks

Hundegodt er den perfekte hjelp i treningen av din veloppdragne hund. Godbitene viser hunden at den er elsket, og den blir belønnet for god oppførsel.

Dine filtre:
23 artikler

Godbiter til hund er praktiske som treningshjelp og belønning for en godt utført jobb.

Horze har hundegodbiter i alle mulige smaker og størrelser for at de skal passe perfekt til din hund. De naturlige smakene er tiltalende, og gjør trening og innlæring gøy. En belønning i form av godbit er en hjelp til å forsterke ønsket oppførsel under trening. En liten godbit kan opprettholde hundens positive innstilling, og gjøre treningen fremgangsrik for hunder i alle aldre.

Hundegodbiter kan også brukes som et mellommåltid.

Godbiter til hund er en enkel måte å vise glede og kjærlighet mellom måltidene, eller for å få hunden til å utføre en oppgave. Gi hunden en godbit før du reiser på jobb for å vise din kjærlighet, eller kast godbiten inn i buret når det er på tide å gå inn der. Godbiter fra Horze er et sunt mellommåltid som ikke gjør hunden mett eller overvektig. Hundegodbiter i passende mengde hindrer hunden fra å gå opp i vekt ved å være et sunt alternativ til menneskemat og matrester.