Arnical Gel, 500gr

299,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
0.50 kg (598,00 kr / kg)
10% EKSTRA RABATT på din bestilling
Kopier kode: SUMMER10
800 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 30.06.2022. Ikke gyldig for merkene 30.06.2022 Schockemöhle, Tonics, Eskadron, Weatherbeeta.
One size
Partnerprodukt
Forvent 6 dagers ekstra leveringstid.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
100 dagers returrett

Beskrivelse

Kjølende og strammende gel.


ARNICA gel til bein inneholder arnikaekstrakt som er standardisert og stabilisert, for å hindre at det ikke er noen inaktivering av de mange aktive bestanddeler er tilstede på grunn av kjemiske reaksjoner forårsaket av eksponering for lys og varme. ARNICA gel til bein er en hurtigvirkende kjølende og strammende gel til bruk på piper, sener og bindevev hos løps- og konkurransehester. Det kan brukes før eller etter trening.Det kan også brukes ved blodutredelser og blåmerker. ARNICA gel til vein inneholder også Aloe Vera ekstrakt, som er svært bra for huden. Det renser, fukter, strammer og beskytter huden. De sammentrekkende og næringsrike egenskapene gjør huden mer robust mot angrep fra skadelige stoffer i miljøet.


Teknisk beskrivelse:


Renset vann, isopropanol, glycerol, arnica ekstrakt, aloe vera-ekstrakt, polysorbat 80, trietanolamin, fenoksyetanol, karbomer, klorkresol, E 131.


Produkt-ID: 302270

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.