Spar opp til 20% på hele din bestilling! *
Bruk koden: SAVEMORE
Kopier
Kopiert til utklippstavlen
* Kampanjeinfo

Knestrømper

Knestrømper under ridestøvlene og utenpå ridebuksen gir komfort og stil. Knestrømper holder deg tørr og frisk på beina hele dagen.

Dine filtre:
57 artikler

Ridestrømper er det mest komfortable å bruke under ridestøvler, og gir er en artig detalj til rideantrekket.

Du finner ridestrømper i farger og materialer som passer enhver årstid. De lette og elegante ridestrømpene i Crescendo-serien er utsmykket med broderier og krystaller som gir en ekstra flott stil. Bruk disse komfortable, pustende ridestrømpene til favorittridebuksen, eller til dine vanlige bukser som en vakker detalj til antrekket. Artige rutemønster passer perfekt sammen med annet utstyr i Supreme-serien, og kommer i en rekke fargekombinasjoner slik at alle finner noe de liker. Horze ridestrømper kommer også i modeller med Horze-logoer og merker som gjør at de skiller seg ut fra andre strømper.

Ridestrømper er designet til å være komfortable, og til å holde seg på plass under ridestøvlene.

Ingenting er verre enn når sokkene glir ned inni ridestøvlene, eller legger seg som en klump rundt leggen. Hos Horze finner du det perfekte par med ridestrømper i tradisjonell stil med klassiske farger. Om du ønsker å piffe opp ditt formelle antrekk, kan du bruke en mer fargerik variant for å vise frem din stil. Den elastiske kanten øverst og forsterkningene på tå og hæl gjør Horze ridestrømper perfekte til ridning. Coolmax-stoffet puster, og de holder føttene dine tørre og komfortable inni ridestøvlene hele dagen lang. Vi har også ridestrømper til vinterbruk, slik at føttene holder seg varme og gode både på rideturer og i stallen når det er kaldt ute.