Leire

Leire

Leire og omslag er perfekt for trøtte bein etter hard trening, til redusering av hevelser eller som hjelp ved behandling av skader.
10 artikler

Kjøp Leire på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Omslag er en utmerket måte å bidra til heling av hestens kropp.

Hesteomslag kan brukes til å redusere hevelser i beina etter hard trening, eller til å trekke ut varme fra skade. Et omslag på et bein eller en hov kan trekke ut giftstoffer fra kroppen og redusere betennelse. Omslag er også perfekt når man ønsker økt blodsirkulasjon til bein og høver for å hjelpe helingen. Brukes omslaget på riktig måte, det vil si at området rundt skaden pakkes godt, vil det lindre. Videre dekker man området med stoff, plast eller noe annet og lar det sitte på en stund slik at omslaget får tid til å virke. Mindre hevelse og mindre varme indikerer at omslaget har gjort jobben sin. Pakk gjerne hele hoven inn når den trenger behandling etter knusninger eller andre skader.

Leire til hest heler kroppen og bidrar til å redusere hevelser.

Hesteleire ligner på omslag, med konsistensen av hardpakket leire. Hesteleire blir brukt til å fylle hoven før innpakking, eller det kan brukes rundt ledd eller andre deler av beinet for å trekke ut varme og giftstoffer. Pakk inn området du har dekket med leire, slik at leiren holdes på plass og får tid til å virke. Hesteleire eller omslag er utviklet til å redusere hevelser, øke sirkulasjonen, fjerne giftstoffer og la områder få hele seg. Horze har omslag og leire til mange typer bruk.