Longering

Longering

Longering er en fin måte å trene hesten på, varme opp før man rir eller stevner. Utstyr som kapsun, pisk og longeline er et must i enhver stall.
40 artikler

Kjøp Longering på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Trening av hest starter på bakken, Horze har longeringsutstyr til alt grunnarbeidet.

Longering er en flott måte å trene hesten på før du setter deg opp i salen. Produkter som longeliner i myk nylon med solide messingkroker er ideelle til daglig bruk. Den slitesterke longelinen holder seg fleksibel, og har den perfekte lengde til enhver hest. Bruk den sammen med en kapsun for å forenkle bakkearbeidet. Materialet på Horze sine longeliner er anti-bakterielt og fukttransporterende, slik at det ligger godt i hånden uten å bli glatt.

En longegjord eller glidetøyler kan gjøre en normal trening til en skikkelig arbeidsøkt.

Bruk et hjelpemidler når hesten longeres, slik at du kan tilpasse treningen og oppmuntre til korrekt form, smidighet og en rund form i longen. Når glidetøyler brukes på riktig måte kan dette bedre hestens overlinje, og gi litt mer disiplin i den daglige longeringen. En longegjord gir deg muligheter til en rekke justeringer og posisjoner som er vanskelig å få til når man longerer med sal. Longering er en flott treningsmetode når det gjøres korrekt, og lærer hesten å reagere og oppføre seg pent. Ta med deg Horze longeringsutstyr på neste stevne, som en hjelp til å roe ned og gjøre hesten avslappet før den skal ris.