Sjabraker PS of Sweden

Sjabraker PS of Sweden

Bestill nå og dra nytte av mange fordeler:


Utvidet returrett frem til 06.01.2024

Gratis frakt fra 99€

18 artikler
PS of Sweden Saddle Pad Jump Signature PS of Sweden Saddle Pad Jump Signature
RRP -34%

PS of Sweden Saddle Pad Jump Signature

849,00 kr
RRP: 1.290,00 kr
Leveringsklar
PS of Sweden Signature dressursjabrak PS of Sweden Signature dressursjabrak
RRP -34%

PS of Sweden Signature dressursjabrak

849,00 kr
RRP: 1.290,00 kr
(1)
PS of Sweden Signature dressursjabrak
RRP -38%

PS of Sweden Signature dressursjabrak

799,00 kr
RRP: 1.290,00 kr
Leveringsklar
PS of Sweden Ruffle dressursjabrak PS of Sweden Ruffle dressursjabrak
RRP -33%

PS of Sweden Ruffle dressursjabrak

799,00 kr
RRP: 1.190,00 kr
Leveringsklar
PS of Sweden Signature sprangsjabrak PS of Sweden Signature sprangsjabrak
RRP -34%

PS of Sweden Signature sprangsjabrak

849,00 kr
RRP: 1.290,00 kr
(1)
PS of Sweden Cotton Signature Dressage Saddle Pad PS of Sweden Cotton Signature Dressage Saddle Pad
RRP -23%

PS of Sweden Cotton Signature Dressage Saddle Pad

999,00 kr
RRP: 1.290,00 kr
Leveringsklar
PS of Sweden Classic dressursjabrak PS of Sweden Classic dressursjabrak
RRP -37%

PS of Sweden Classic dressursjabrak

749,00 kr
RRP: 1.190,00 kr
Leveringsklar
PS of Sweden Line dressursjabrak PS of Sweden Line dressursjabrak
RRP -20%

PS of Sweden Line dressursjabrak

799,00 kr
RRP: 999,00 kr
Leveringsklar
PS of Sweden Floret dressursjabrak PS of Sweden Floret dressursjabrak
RRP -30%

PS of Sweden Floret dressursjabrak

699,00 kr
RRP: 999,00 kr
Leveringsklar
PS of Sweden Floret sprangsjabraker PS of Sweden Floret sprangsjabraker
RRP -15%

PS of Sweden Floret sprangsjabraker

849,00 kr
RRP: 999,00 kr
Leveringsklar
PS of Sweden Elite Jumping Sadel Pad PS of Sweden Elite Jumping Sadel Pad
RRP -18%

PS of Sweden Elite Jumping Sadel Pad

899,00 kr
RRP: 1.090,00 kr
Leveringsklar
PS of Sweden Cotton Signature Jump Saddle Pad PS of Sweden Cotton Signature Jump Saddle Pad
RRP -23%

PS of Sweden Cotton Signature Jump Saddle Pad

999,00 kr
RRP: 1.290,00 kr
Leveringsklar
PS of Sweden Elite Dressur seterunderlag PS of Sweden Elite Dressur seterunderlag
RRP -18%

PS of Sweden Elite Dressur seterunderlag

899,00 kr
RRP: 1.090,00 kr
Leveringsklar
PS of Sweden Desert Jumping Saddle Pad PS of Sweden Desert Jumping Saddle Pad
RRP -24%

PS of Sweden Desert Jumping Saddle Pad

899,00 kr
RRP: 1.190,00 kr
Leveringsklar
PS of Sweden Desert Dressur Sadelunderlag PS of Sweden Desert Dressur Sadelunderlag
RRP -24%

PS of Sweden Desert Dressur Sadelunderlag

899,00 kr
RRP: 1.190,00 kr
Leveringsklar
PS of Sweden Wave dressursjabrak PS of Sweden Wave dressursjabrak
RRP -33%

PS of Sweden Wave dressursjabrak

799,00 kr
RRP: 1.190,00 kr
Leveringsklar
PS of Sweden Natural sprangsjabrak

PS of Sweden Natural sprangsjabrak

849,00 kr
Leveringsklar
PS of Sweden Natural dressursjabrak

PS of Sweden Natural dressursjabrak

Kjøp Sjabraker på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Noe for alle

Salunderlag fra Horze kommer i alle fasonger, modeller og farger, som tilfredsstiller enhvers smak og behov. Hos oss finner du både sjabraker til dressur og sprang/allround, voilocker og pader. En iøynefallende sjabrak er en perfekt måte å sette farge på stilen din. De kvadratiske sjabrakene til sprang/allround- og dressursaler kommer i en rekke farger og mønstre, gjerne med kontrastfarge på kantene, slik at de passer med de fargene du foretrekker. Velg en nydelig, vattert dressursjabrak med høyt skåret manke, eller en gelpad for å gi demping og støtte når du rir. Sprang/allroundsjabrakene passer både til sprangsaler og allroundsaler, og beskytter ryggen til hesten. Bølgete eller firkantet vatteringsmønster i det pustende og fukttransporterende materialet gir god ventilasjon og komfort, samtidig som du får vist fram din personlige stil. Horze sine sjabraker er enkle å vedlikeholde. Maskinvasking ved behov og daglig tørking vil gjøre at de ser nye ut over lang tid.

En nødvendighet for den aktive rytter

Sjabraker er noe alle aktive hester og ryttere må ha. Velg din favorittfarger, eller en enkel, klassisk hvit sjabrak som et ekstra, komfortabelt lag under salen. Mange sjabraker har stropper til gjorden og borrelåsfester slik at de ikke sklir når du rir. Det er også mulig å brodere navn eller monogram på din favorittsjabrak fra Horze. Sjabrakene er også være en flott gave til enhver rytter. Det er lurt å ha flere ekstra sjabraker i dine favorittfarger, og kanskje kan du byttelåne dem med venner slik at du får et variert utseende når du er ute og rir.

Salunderlag er en form for beskyttelse for salen. Du får både sjabraker og voilocker, hvor sjabraken er normalt rektangulær, mens voilocken er formsydd og følger salens form. Alle typer salunderlag plasseres mellom hestens rygg og salen. Den absorberer hestens svette, og dermed beskytter den både salen og hestens rygg. I tillegg til denne funksjonen fungerer sjabraken også som pynt på hesten. Da den er større enn salen passer den godt til dekorasjon, enten med navn på deg og hesten, logoer eller sponsorer.

For å fungere optimalt bør sjabraken puste, absorbere svette godt, fungere som en demper mellom salen og hesteryggen, samt være enkel å rengjøre. Sjabraker er enten laget av bomull, en blanding mellom bomull og syntetiske fiber, lammeskinn, polyamid eller polyester. Disse materialene har alle sine spesifikke fordeler og ulemper. Du finner ikke en sjabrak som oppfyller alle ønsker perfekt, så når du skal kjøpe en sjabrak får du vurdere hvilke egenskaper som er viktigst for deg.

Du kan velge salunderlag både etter materiale og form. Bomull er svært pustende, absorberer svette godt og er enkelt å vaske. Disse underlagene har dog lite dempende effekt. Salunderlag laget av syntetisk fiber er rimelige, svært pustende og enkle å vaske. På den andre siden absorberer de lite svette og har minimal dempende effekt.

Svært populært er salunderlag laget av en blanding av bomull og syntetisk fiber. De kombinerer de positive egenskapene til begge materialene og er allikevel ganske rimelige. Lammeskinn er svært pustende og derfor vil en sjabrak med lammeskinn absorbere svette godt. De har også en god dempende effekt og er lette å rengjøre. Underlag varierer i størrelse for dressur og sprang/feltritt-saler. Dressursjabraker er lengre i området hvor salkappene er. Sjabraker for barokksaler er ofte spisse bak. For ponnier, shettiser og minishettiser finnes det underlag i egne størrelser.

For å sikre at du kan ha salunderlaget ditt så lenge som mulig er riktig vedlikehold viktig. Hvor ofte du bør vaske underlaget avhenger av hvilken type det er og bruksfrekvens. Det er ikke bare utseendet som er viktig, men også å få vasket ut svetten som underlaget trekker til seg under trening. Før du skal vaske underlaget er det svært viktig at du fjerner hestehår fra undersiden. For å gjøre dette kan du enten bruke en spesiell børste for formålet, eller en hard børste. Før du vasker bør du også lese vaskeinstruksjonene nøye. Det er ofte anbefalt å håndvaske salunderlaget på moderat temperatur. Underlag av rent syntetisk stoff kan også vaskes i maskin. Produsenten anbefaler ofte et spesielt vaskemiddel for underlag med ull. Du bør aldri bruke tøymykner på noen typer underlag. Det kan redusere spesielle egenskaper, få fibrene til å klistre seg sammen og kan gi allergiske reaksjoner hos hesten. Etter vask bør sjabraken lufttørkes, ikke tørketromles. Den bør ikke henges direkte i solen.

Salunderlaget må passe salen og bør ikke være for lite. Det bør ikke være noen ***, og det skal ikke trykke eller gnage noe sted. Du bør også sørge for at plassen mellom salputene ikke reduseres. Selvsagt skal ikke underlaget forstyrre hestens bevegelser, og for å imøtegå disse kravene må underlaget passe salens form. Det er derfor underlag for allroundsaler, dressursaler og sprangsaler har ulik lengde på ryggen, samt ulik lengde ved salkappene.

Når du kjøper et salunderlag må du først vite hva slags sal du skal bruke det under. Når du bruker salen bør du alltid dra gjordstroppene til salen gjennom de passende festene på underlaget (eller gjorden igjennom om det er en sprangsjabrak/voilock). På denne måten vil du sikre deg at sjabraken ikke sklir av når hesten beveger seg. Mange sjabraker kan du også feste med stropper foran, for en ekstra sikkerhet mot at den sklir under bevegelse.