Spar 130 kr. på din neste ordre over 600 kr.!*
Bruk koden: HORSE-DAY
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Helosan Hexocil sjampo, 200 ml

Produkt-ID: 25600

kr 139,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Helosan Hexocil sjampo, 200 ml
kr 139,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Helosan Hexocil sjampo, 200 ml
Beskrivelse

Beskrivelse

Desinfiserende shampo til hest, hund og katt. Shampoen gjør pelsen ren, og er en effektiv behandling mot bakterier og mugg, som forårsaker hudproblemer hos dyr.


Teknisk beskrivelse:


Hexocil shampoo, 200 ml.


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Glad katt
0 Likes

Katten vår Arischa er allergisk mot gressmidd hver høst. Den stakkars katten klør seg mange timer om dagen. Lettelse gir henne heksocil. Allerede etter den første applikasjonen slutter hun å skrape. Fremgangsmåten, når hun skummes i babybadet med Hexocil, lar henne tålmodig tåle.

Sunn hest
0 Likes

Dessverre leverte flasken, til tross for veldig god emballasje, skadet og er litt ausglaufen. Instruksjoner på flasken er dessverre ikke på tysk sndern bare på to skandinaviske språk. Ellers har sjampoen hjulpet godt med små sår. De ble bedre i løpet av dager og begynte å bli helbredet.

Peter Bowdon
0 Likes

virkelig bra produkt jeg brukte det på hesten min når hun hadde gjørme feber og en veldig rask levering

Hexocil
0 Likes

Dette produktet er bra å bruke både for hunder og hester. Hunden min blir irritert av kjøpte sjampoer i butikken, og jeg måtte finne noe han kunne rengjøres med, og tenkte på dagene mine med ponniene. Jeg bestemte meg for å prøve Hexocil. Resultatene taler for seg selv, en ren hund uten irritasjoner. Anbefaler dette produktet.

Bare det!
0 Likes

Så god å bruke når halen skrubbes eller andre hudforhold. Skum lett og er veldig skånsom.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.