Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå
-40%

Horze Botar sprangsal

Produkt-ID: 14131

kr 6.060,00
kr 10.100,00
(Pris inkl. MVA)
Horze Botar sprangsal
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Botar sprangsal
Beskrivelse

Beskrivelse

Sprangsal med halvdypt og mykt sete. Store klosser gir god støtte både foran og bak. Stoppbare puter og bred kanal. Stålforsterket, justerbar trebom.


Teknisk beskrivelse:


32 - Smal.34 - Medium.36 - Wide.38 - X Wide.32 - 38 is the distance between the legs of the tree.


Gjennomsnittlig vurdering
4.4
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Superkomfortabelt og flott skinn
9 Likes

Jeg kjøpte denne salen for noen måneder siden og er mer enn fornøyd med kvaliteten på læret. Med liten innsats ser han fremdeles ut som ny :)

Flott alternativ for den "mindre" vesken
4 Likes

For omtrent ett år siden kjøpte jeg også denne behagelige hoppsalen. Etter bare noen få ganger på hesten var salen supermyk. Skinn- og sadelformen gir en ideell kontakt med hesten selv med kortere ben. Riper kan enkelt rengjøres. Et flott sal for pengene, og et flott alternativ for dyrere merkekalipere.

Super sprangsal
3 Likes

En super sprangsal som er en av de beste salene man kan få tak i med den prisen. Den gir god støtte over hindrene, og ligger veldig fint og er behagelig for hesten. Denne sprangsalen er den aller beste sprangsalen jeg har ridd i, jeg har sammenlignet denne med sprangsaler som koster mye over 10000 kr. Det eneste negative med denne salen er at den blir litt for fort slitt under stigbøyleremmene. Men alt i alt er dette er en super sal for pengene!

god
3 Likes

Virkelig godt passende sadel og nydelig skinn virkelig bra og ganske fint å hoppe over hindringer med gode støtter og osv

3 Likes

Men synes at de "kantene/sømmene" i setet på salen er noe harde. Salen blir også fort slitt i læret. Ellers fornøyd.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.