Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nå

Pfiff Albeto sprangsal, svart

Produkt-ID: 315928

kr 2.990,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Beste fraktpris
På grunn av størrelsen på dette produktet er det et fast fraktgebyr. Gratisk frakt eller kampanjer for gratisk frakt gjelder ikke.
Pfiff Albeto sprangsal, svart
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 4 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Pfiff Albeto sprangsal, svart
Beskrivelse

Beskrivelse

Sprangsal med høykvalitets bøffel-lær med deler i syntetisk lær. Myk og finstruktur-lær, utmerket håndtverk med mykt sete, kileformet pute og åpen kanal.
PFIFF Alberto sprangsal er mer eller mindre laget for hester med en rett rygg uten for høy eller bred manke. Alberto-salen har en fiksert bom med en fiksert bredde på omtrent 28 cm.


Teknisk beskrivelse:


Gjordstroppen består av lær (ytterste lag) og nylon.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Super fornøyd
3 Likes

Veldig fornøyd med salen. Ligger perfekt på min lille og smale kaldblodstraver. Å utrolig god å ri i. Lett i vekt og pen å se på. Anbefales.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.