Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nå
-10%

Kincade antignag gjord I

Produkt-ID: 317952

kr 223,30
kr 319,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kincade antignag gjord I
Beskrivelse

Beskrivelse

Kincade antignag gjord er en pent formet gjord som bidrar til å forhindre gnag og irritasjon, særlig bak albuene. Gjorden er sterk, holdbar og enkel å ta vare på. Ideell for bruk på omtrent alle allroundsaler.


Gjennomsnittlig vurdering
4.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Veldig bra
0 Likes

Stroppen oppfyller kriteriene og tilsvarer perfekt beskrivelsen. God verdi for pengene

Hold deg på plass
0 Likes

Perfekt for hesten min med en veldig smal stropp, den beveger seg ikke! Synd at det ikke er noen ring for å fikse jaktkrage eller opprykk.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.